Home TOP NEWS Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της πρεμιέρας των play-off

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της πρεμιέρας των play-off

 


Η δράση στο Πρωτάθλημα συνεχίζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, με τους αγώνες για τη Β’ φάση. Στην 27η αγωνιστική ή (αν προτιμάτε) καλύτερα στην 1η των play-off δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες θα κυνηγήσουν τους τρεις βαθμούς, αν και δεν είναι για τους ίδιους λόγους.

Στον πρώτο όμιλο η δράση θα ξεκινήσει με Λεμεσιανό ντέρμπι, όπου ο τυπικά γηπεδούχος Απόλλωνας θέλει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ για να περάσει προσωρινά στην κορυφή. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση στη Λάρνακα, όπου Ανόρθωση και ΑΕΚ θα κάνουν τα πάντα για το “τρίποντο”. Το αιώνιο ντέρμπι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι τυπικά γηπεδούχος κόντρα στο πρωτοπόρο Αποέλ.

Για το δεύτερο όμιλο, όπου είναι σε εξέλιξη η μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού, η δράση θα ξεκινήσει με ένα ματς το Σάββατο και θα συνεχιστεί με άλλες δύο μονομαχίες την Κυριακή. Ως τυπικά γηπεδούχος στο Μακάρειο, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Δόξα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικό σημείο. Από την μια η ομάδα της Λευκωσίας που είναι στην επικίνδυνη ζώνη και απ’ την άλλη η ομάδα της Κατωκοπιάς που είναι στην κορυφή του ομίλου χωρίς να φοβάται για τη διαβάθμιση. Στο παιχνίδι του Ερμή με την Αλκή, η ομάδα της Ορόκλινης έχει περισσότερο ανάγκη τους βαθμούς, όμως οι “φτεροπόδαροι” θέλουν νίκη για να απομακρυνθούν περισσότερο από… τις περιπέτειες. Ματς… έξι βαθμών αυτό ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Πάφο, όπου κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της πρεμιέρας των play-off:

Α’ όμιλος:

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018
17:00 Απόλλωνας-ΑΕΛ (Primetel)
19:00 ΑΕΚ-Ανόρθωση (Cytavision Sports 1)

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018
15:00 ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ (Primetel)

Β’ όμιλος:

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018
16:00 Ολυμπιακός-Δόξα (Cytavision Sports 7)

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018
17:00 Ερμής-Αλκή (Cytavision Sports 2)
18:00 Νέα Σαλαμίνα-Πάφος FC (Cytavision Sports 1)