Home TOP NEWS “Συνεχίζουμε για το καλύτερο δυνατό”

“Συνεχίζουμε για το καλύτερο δυνατό”

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα ο Αντρέας Δημητρίου, που τόνισε πως ήταν μια περίοδος με πολλά αγωνιστικά προβλήματα, κάτι που περιόρισε τις επιλογές του Ιβάιλο Πέτεφ από τον πάγκο. Για τους Μαργκάσα, Σοάρες και Λόπες ξεκαθάρισε πως από τη στιγμή που υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη δεν είναι σωστό να πει κάτι άλλο. Αναλυτικά:


“Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, ήταν γενικά ισορροπημένο το ματς. Πληρώσαμε την ολιγωρία στα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης, όταν το Αποέλ μας απείλησε με διάφορους τρόπους. Η ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει, έχασε τις 2-3 κλασσικές ευκαιρίες της και όπως άνοιξε το ματς, είτε θα σκοράραμε, είτε θα δεχόμαστε δεύτερο. Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι για τη βαθμολογική μας θέση, μιλά από μόνη της η 6η θέση. Όσον αφορά τη διαιτησία και δεν θέλουμε να γίνει τίτλος, δεν κρίθηκε από τον ρεφ το ματς, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την προβληματική παρουσία όσον αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο όπου έγιναν πολλά λάθη κυρίως σε βάρος της ομάδας μας. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να εστιάσουμε εκεί, θέλουμε να εστιάσουμε στο αγωνιστικό και σας είπα τη θέση μας. Δυστυχώς ήταν μια περίοδος με μαζεμένα αγωνιστικά προβλήματα, από τραυματισμούς (όχι μυϊκούς) αλλά και με 3 παίκτες που ενημερώσαμε πως είναι εκτός. Οι επιλογές ήταν εξαιρετικά περιορισμένες, την τελευταία στιγμή προπονήθηκαν κάποιοι που ξεκίνησαν μάλιστα σήμερα. Δεν είχε επιλογές για να αντιδράσει ο κόουτς, αλλά δεν υπάρχει και δικαιολογία καμία. Δεν σημαίνει επειδή μείναμε πίσω πως έχει κανείς το δικαίωμα να μην πάρει στα σοβαρά οποιοδήποτε από τα 9 παιχνίδια που παρέμειναν. Καμία χαλαρότητα, επιβάλλεται να πάρουμε το καλύτερο δυνατό.

Για τους Μαργκάσα, Σοάρες και Λόπες έχει εκδοθεί ανακοίνωση και θα περιοριστούμε σε αυτήν. Είμαστε σε συζητήσεις για να λυθεί η συνεργασία. Αφού υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη δεν θα κάνουμε άλλο σχόλιο. “