Home TOP NEWS Τα είπαν ΚΟΠ και διαιτητές

Τα είπαν ΚΟΠ και διαιτητές

 


Σε σημερινή συνάντηση που είχαν ΚΟΠ και διαιτητές, η ομοσπονδία ζήτησε από τους ρεφ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΟΠ:

Χρήσιμη και εποικοδομητική ήταν η συνάντηση ανάμεσα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ και τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές της πρώτης κατηγορίας.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία των διοργανώσεων του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και η ΚΟΠ, παράλληλα με τη στήριξη που διαχρονικά παρέχει στους διαιτητές, ζήτησε τη μέγιστη προσοχή για να φτάσουμε σε όσο το δυνατό καλύτερα επίπεδα.

Κατά την διάρκεια της αποψινής συνάντησης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας επισήμανε πως ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση των διοργανώσεων της Ομοσπονδίας, όλοι οι φορείς του ποδοσφαίρου μας, θα πρέπει να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.

«Με υπευθυνότητα και σοβαρότητα να συμβάλουμε στην αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού μας προϊόντος και στην αντιμετώπιση της προκατάληψης», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κούμας.

Πρόσθεσε πως η γενικά θετική εικόνα της διαιτησίας κατά την φετινή χρονιά, θα πρέπει να διατηρηθεί μέχρι τέλους.

«Σας καλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, με βασικό στόχο σε καμία περίπτωση σοβαρά διαιτητικά λάθη να κρίνουν αγώνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών στην Λευκωσία.

Πριν την έναρξη της συνάντησης,  τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.