Home TOP NEWS Τζιωνής για Κούμα: «Θα κρίνουμε με αυστηρότητα το έργο του»

Τζιωνής για Κούμα: «Θα κρίνουμε με αυστηρότητα το έργο του»

 


Δηλώσεις στην ιστοσελίδα dialogos.com.cy έκανε ο Αντώνης Τζιωνής, που μίλησε για το σκηνικό στην ΚΟΠ σχετικά με το άτομο που θα διαδεχθεί στη θέση του προέδρου της ΚΟΠ τον Κώστα Κουτσοκούμνη. Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δήλωσε πως όλα έχουν διαμορφωθεί και ουσιαστικά απομένουν τα διαδικαστικά, για να αναλάβει ο Γιώργος Κούμας τα ηνία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Όπως είναι λογικό, στο “τριφύλλι” δεν υποστηρίζουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, όμως συμπαραστάτες για να βρεθεί κάποιος άλλος να θέσει υποψηφιότητα δεν κατέστη δυνατό. Πέραν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ούτε η ΑΕΛ εξέφρασε στήριξη, σε αντίθεση με τις ΑΕΚ και Απόλλωνα που προτίμησαν την εύκολη λύση…

«Φαίνεται πως τελικά δεν θα έχουμε εκλογική διαδικασία, αφού το σκηνικό για τη διαδοχή στην προεδρία της Ομοσπονδίας, έχει διαμορφωθεί. Μέσα σε πολύ στενά χρονικά περιθώρια, διαμορφώθηκε μια ιδιαίτερα ισχυρή τάση υπέρ του κ. Κούμα και υπέρ της καταστατικής ρύθμισης για μεγαλύτερη θητεία, η οποία δεν ανατρέπεται. Σχεδόν όλοι σύλλογοι στράφηκαν προς την ίδια κατεύθυνση. Και δεν φαίνεται να υπάρχει έδαφος για συζήτηση εναλλακτικής κατεύθυνσης», ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Αντώνης Τζιωνής.

«Να είναι όλοι βέβαιοι ότι θα κρίνουμε με αυστηρότητα το έργο του νέου προέδρου, όπως ανέκαθεν κάναμε» είπε στη συνέχεια και συμπλήρωσε πως «Είναι γνωστό ότι για να τεθεί η όποια υποψηφιότητα χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις υποστηρικτές, κάτι που δεν φάνηκε να υπάρχει».

Ο πρόεδρος του συλλόγου δήλωσε επίσης: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τις απόψεις και τις θέσεις της για τα τεκταινόμενα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες συχνά εκφράζει δημόσια, όπως π.χ. για το θέμα της ταυτοποίησης, της κάρτας φιλάθλου, του VAR και του Goal Line Technology. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσει, με συνέπεια και ευθύτητα».

«Οι επίσημες τοποθετήσεις του Συλλόγου σε σχέση με την Καταστατική Συνέλευση, θα γίνουν πρώτα στα σώματα της Ομοσπονδίας», ήταν το τελικό σχόλιο του κ. Τζιωνή.