Home TOP NEWS Ξεχώριζε κυρίως για τη δύναμη και το πάθος του

Ξεχώριζε κυρίως για τη δύναμη και το πάθος του

 


Συνέχεια στην κατηγορία «Κορυφαίοι Ποδοσφαιριστές» με τον Λούκα Α. Χρυσοστόμου:

Διετέλεσε πρωτοκλασάτη επιλογή για το κέντρο άμυνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για δέκα χρόνια, από το 1966 μέχρι το 1975. Κατέγραψε 165 συμμετοχές, πέτυχε δύο γκολ, κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και δύο νταμπλ. Έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου 1971-72, κατά την οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέκτησε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας της. Έχασε δύο πρωταθλήματα στη διαφορά τερμάτων. Επίσης, είχε πρωταγωνιστική συμμετοχή με στην παρθενική παρουσία των “πρασίνων” στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ξεχώριζε κυρίως για τη δύναμη και το πάθος του, αλλά και για την αγάπη και αφοσίωση που επεδείκνυε για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν ισχυρός στις μονομαχίες στο έδαφος και στον αέρα. Είχε την ικανότητα να ηγείται στα μετόπισθεν και ενέπνεε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του. Ακολουθούσε σωστή αθλητική ζωή, προπονείτο πάντοτε σκληρά και δικαίως αναδείχθηκε το 1971-72 από την ΕΑΣΚ, ως αθλητής της χρονιάς.

Γεννήθηκε στις 15.10.1957. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα του χωριού του, Ρήγα Μαυροβουνίου και στους “πράσινους” εγγράφηκε το 1964.