Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ακόμα ψάχνει κάτι θετικό

Ακόμα ψάχνει κάτι θετικό

 


Ούτε βαθμό δεν κατάφερε να πάρει η ομάδα μας δυστυχώς στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος και συνεχίζει να καταγράφει εδώ και ένα δίμηνο το αρνητικότερο σερί στην ιστορία της. Οι πράσινοι θέλουν σήμερα με την ΑΕΛ να δώσουν ένα τέλος σε αυτό.

Στόχοι δεν υπάρχουν όμως το αρνητικό σερί με τις 8 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα πρέπει να σταματήσει αφού το τριφύλλι κάνει από τον Φεβρουάριο πορεία διαβάθμισης. Με χίλια προβλήματα και χωρίς ποιότητα στο ρόστερ, οι πράσινοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν τίποτα στα ματς της εξάδας.

Κι αν στα προηγούμενα ματς δεν μπορούσαν να κάνουν καν φάση, κόντρα στο Αποέλ η ομάδα του Γέσπερ έφτιαξε 9 τελικές όμως κατάφερε να πετύχει μόλις ένα γκολ. Ο Δανός προπονητής μίλησε για το συγκεκριμένο πρόβλημα μετά το αιώνιο και είπε πως για τα επόμενα ματς θα γινόταν δουλειά στην αποτελεσματικότητα.

Ο προπονητής του τριφυλλιού ακόμα ζητάει από τους παίκτες να διατηρούν ένα καλό ρυθμό σε όλο το ματς για να καταφέρει η ομάδα να πάρει κάτι στο σημερινό αλλά και στα επόμενα παιχνίδια.