Home TOP NEWS Αλλάζει η επικοινωνία

Αλλάζει η επικοινωνία

 


Χθες εξέπνευσε η προθεσμία και έχουμε για τις εκλογές 33 ονόματα χωρίς να περιλαμβάνεται αυτό του Χαράλαμπου Ρωσσίδη. To νυν μέλος της διοίκησης και υπεύθυνος επικοινωνίας δεν υπέβαλε υποψηφιότητα για τις εκλογές που θα γίνουν στις 2 Μαΐου και αυτό σημαίνει πως αλλάζει ο τρόπος που η ομάδα θα αντιμετωπίζει συγκεκριμένες καταστάσεις επικοινωνιακά.

Αν μπορεί να κρατήσει κανείς κάτι θετικό από τα όσα είδαμε από την ομάδα μας τα τελευταία δύο χρόνια, είναι την εξέλιξη μιας ολοκληρωμένης ομάδας Επικοινωνίας και την ανάπτυξη των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του συλλόγου. Το πιο σημαντικό ήταν ότι είχε διαμορφωθεί μία ευρύτερη στρατηγική με παρακολούθηση των ΜΜΕ και διαχείριση της επικαιρότητας η οποία είναι άγνωστο εάν θα εφαρμοστεί από τα νέα άτομα που έρχονται.

Το θετικό είναι ότι έχουν εκπαιδευτεί περισσότερα άτομα και πρέπει τουλάχιστον το περιεχόμενο να διατηρηθεί. Πέραν του εκπροσώπου Τύπου, προσλήφθηκε άτομο με εξειδίκευση στη δημοσιογραφία, άλλο για τη Φωτογραφία και το Graphic Designing ενώ έγινε συνεργασία για τη δημιουργία οπτικοακουαστικού υλικού (Premium).