Home TOP NEWS Ανοικτές συγκεντρώσεις για παρουσίαση της πρότασης Παπασταύρου

Ανοικτές συγκεντρώσεις για παρουσίαση της πρότασης Παπασταύρου

 


Η τελική πρόταση από την πλευρά του Σταύρου Παπασταύρου έχει γίνει και με την οποία συμφώνησαν τα τρία μέλη που ανέλαβαν τις διαπραγματεύσεις με τον επιχειρηματία και τους συνεργάτες του. Αυτό είναι δεδομένο πλέον, αφού έγιναν και δηλώσεις από τους Νικόλα Γεωργιάδη και Λάμπρο Πιερή, που το επιβεβαίωσαν. Επίσης, μίλησε και ο Λώρης Κυριάκου ο οποίος αποκάλυψε πως θα ηγηθεί ενός 15μελές συνδυασμού στις εκλογές με σκοπό να υλοποιήσει η συμφωνία για δημιουργία εταιρείας που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι τρεις πιο πάνω, μαζί με τον Μίνω Χαραλάμπους, άτομο που επίσης συμμετείχε στις επαφές, αποφάσισαν να προσκαλέσουν τον κόσμο της ομάδας σε ανοικτές συγκεντρώσεις που θα έχουν θέμα την πρόταση του κ. Παπασταύρου. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό, όπου οι Ομονοιάτες και κυρίως τα μέλη οφείλουν να δώσουν το παρών τους. Εκεί θα ενημερωθούν για την πρόταση, τις πρόνοιες και άλλα σημαντικά σημεία. Επίσης, θα είναι καλή ευκαιρία για να γίνουν ερωτήσεις για όσα σημεία δεν έχουν γίνει ξεκάθαρα μέχρι στιγμής.

Αυτούσια η πρόσκληση:

Αγαπητοί,

Προσκαλείστε σε συγκεντρώσεις που θα γίνουν, με θέμα τη παρουσίαση του περιγράμματος συμφωνίας που προτείνει στο σωματείο μας ο κ. Σταύρου Παπασταύρου.

Λευκωσία. Δευτέρα 16 Απριλίου και ώρα 19.00 στο θέατρο του Δήμου Λατσιών.

Λεμεσός – Πάφος. Τρίτη 17 Απριλίου και ώρα 19.00, Αίθουσα εκδηλώσεων “Κωστας Σοφιανός” , Δημοτικό Μέγαρο Αγ Αθανασίου.

Λάρνακα – Αμμόχωστος. Τετάρτη 18 Απριλίου και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Πολιτιστικών εκδηλώσεων Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμόχωστου, Λάρνακα.

Θεωρούμε υποχρέωση μας ο κοσμος της Ομονοιας να ενημερωθεί για το περίγραμμα της πρότασης ώστε τα μέλη να αποφασίσουν ελεύθερα για τα σοβαρά θέματα που θα απασχολήσουν την επερχόμενη συνέλευση του Σωματείου.

Λώρης Κυριάκου
Μίνως Χαραλάμπους
Νικόλας Γεωργιάδης
Λάμπρος Πιερή

Πληροφορίες 99952844‬
Έλενα Μαραγκού.