Home TOP NEWS Απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών

Απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μπροστά στην πιο κρίσιμη Εκλογική Γενική Συνέλευση και ο κόσμος της αγωνιά. Το σκηνικό αναμένεται έντονο, καθώς ούτε αυτή τη φορά κατεβαίνουμε σε εκλογές με κοινό στόχο ή πλάνο για την επόμενη μέρα.

Υπάρχει η μία άποψη πως το Ποδοσφαιρικό Τμήμα πρέπει να αποκτήσει 1 επενδυτή ο οποίος θα βάλει τα λεφτά του και θα τα ελέγχει. Υπάρχει και η έντονη διαφωνία πως το Σωματείο πρέπει να παραμείνει στην ιδιοκτησία του κόσμου αλλά να μπει επιτέλους σε σωστές βάσεις, με σωστή διαχείριση και μακριά από ερασιτεχνισμούς και παρεμβάσεις.

Όπως έπραξε η σελίδα μας και σε προηγούμενες Εκλογικές συνελεύσεις θα το κάνει και τώρα, προτείνοντας τα απολύτως απαραίτητα για μια σωστή, δημοκρατική και διαφανή εκλογική αναμέτρηση.

  • Να γίνει σωστός έλεγχος για το ποιος έχει δικαίωμα να εισέλθει στην Γενική Συνέλευση
  • Να γίνει καταμέτρηση των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, πριν καν αρχίσει η διαδικασία και να ανακοινωθεί το νούμερο.
  • Να εισέρχεται σταδιακά ο κόσμος και όχι όλοι μαζί στη διάρκεια της ψηφοφορίας για να μην παρατηρηθεί το φαινόμενο ζούγκλας που ζήσαμε σε προηγούμενες αναμετρήσεις.
  • Όλοι να είναι υποχρεωμένοι να ψηφίσουν στα κρυφά και ΜΟΝΟ μέσα σε παραβάν.
  • Το πιο σημαντικό, να υπάρχει αντιπροσωπεία από όλες τις πλευρές, σε όλα τα στάδια της εκλογικής. Κατά την είσοδο, την ώρα της ψηφοφορίας αλλά και στην καταμέτρηση.

Με τα μηνύματα που δέχεται η σελίδα μας, είναι φανερό πως αν δεν τηρηθούν οι διαδικασίες, οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και πιθανόν να πυροδοτήσουν ένα νέο επικίνδυνο και εμφύλιο σκηνικό. Ας αναλογιστούν όλοι την σημασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να προχωρήσει στην επόμενη μέρα.