Home TOP NEWS Έχει καταλυθεί κάθε λογική στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Έχει καταλυθεί κάθε λογική στην ΟΜΟΝΟΙΑ

7 Απριλίου σήμερα, ακριβώς 3 εβδομάδες πριν την πιο κρίσιμη Γενική Συνέλευση στην ιστορία του σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ. Όπως είθισται έχουμε χωριστεί σε στρατόπεδα, όλοι βάζουν τους εγωισμούς τους πάνω από το όποιο περιεχόμενο και καταλήγουμε να μιλάμε ξανά για τους κομματικούς και τους άλλους. Για να μιλήσουμε πιο καθαρά λοιπόν η πρόταση Σταύρου Παπασταύρου έχει πλέον χρωματιστεί από αρκετούς ως “προερχόμενη από το κόμμα”, η μόνη άλλη κίνηση για την οποία ακούσαμε ανεπίσημα αφορά πολυμετοχική εταιρεία που θεωρούμε δεδομένο πως αν έχει χαμηλό μπάτζετ (όπως λέγεται) θα συναντήσει σίγουρα αντιδράσεις, ενώ η τρίτη περίπτωση ο Νίκος Κατσουρίδης εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος.


Αφού αναφέραμε κιόλας το Νίκο Κατσουρίδη, να πούμε και πως είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της τραγικότητας της κατάστασης. Μόλις ακούστηκε το όνομα του μεγάλη μερίδα του κόσμου τον αποκάλεσε “βαλτό του κόμματος” και διαμαρτυρόταν πως πάλι δεν θα φύγει από τη μέση το κόμμα. Δυο εβδομάδες μετά, η ίδια μερίδα τον θεωρεί ως την…μόνη λύση απέναντι στο κόμμα. Ξέραμε από καιρό πως η ποδοσφαιρική λογική στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καταλυθεί, τις τελευταίες εβδομάδες το πήραμε απόφαση πως έχει καταλυθεί κάθε λογική και επικρατούν απλά οι εγωισμοί και οι ατζέντες. Είτε αυτές αφορούν προσπάθεια εξιλέωσης του κόμματος για τόσα χρόνια λαθών που μας οδήγησαν εδώ που μας οδήγησαν, είτε αυτές αφορούν εναντίωση σε οτιδήποτε βαφτίζεται “κομματικό”. Να τονίσουμε πως εξαιρούμε από τα πιο πίσω τους οργανωμένους, οι οποίοι ήξεραν εξαρχής ποιον και τι εκπροσωπεί ο Κατσουρίδης.

Θα κάνουμε άλλη μια φορά έκκληση να κρίνουμε το περιεχόμενο της κάθε πρότασης στο τραπέζι και όχι τα στρατόπεδα και τους εγωισμούς. Αν η καλύτερη λύση είναι η πολυμετοχική εταιρεία να προχωρήσουμε με εκείνη. Αν η καλύτερη λύση είναι η πρόταση Παπασταύρου να προχωρήσουμε με εκείνη. Αν η καλύτερη λύση είναι ο Νίκος Κατσουρίδης να προχωρήσουμε με αυτόν. Να βάλουμε όμως το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πάνω από όλα και να αξιολογήσουμε περιεχόμενο. Και να τα βάλουμε όλα κάτω για να δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση. Καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολο λόγω της πολύ πρόσφατης προϊστορίας, των 15-0 και άλλων λαθών. Πρέπει ο κάθε ένας μας όμως να δει υπεύθυνα και ψύχραιμα την κατάσταση.

υ.γ. Πρέπει να πούμε ακόμα κάτι. Όχι στην ανακύκλωση. Όχι στη μεθόδευση της εκλογικής συνέλευσης. Όχι στα τελεσίγραφα. Όχι στις απειλές. Είτε θα γίνει σωστά (ότι είναι να γίνει) είτε είναι καταδικασμένη η όποια προσπάθεια να αποτύχει. Και θυμίζουμε σε όλους, κομματικούς, αντι-κομματικούς, κόκκινους, κίτρινους, μπλε, λιλά ότι αυτοί είναι περαστικοί. Το θύμα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ.