Home TOP NEWS «Εμείς θα πάμε να τους αποδείξουμε ότι αυτό το σωματείο δεν κλείνει»

«Εμείς θα πάμε να τους αποδείξουμε ότι αυτό το σωματείο δεν κλείνει»

 


Δηλώσεις στο Super Sport fm 104.0 παραχώρησε ο Αδάμος Ευσταθίου, μέλος του συνδυασμού «Πορεία αλλαγής» και γενικός συντονιστής της Θύρας 9. Αναλυτικά όσα είπε:

Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο κατέρχεστε με συνδυασμό;
«Ο λόγος που αποφασίζουμε να κατέλθουμε ήταν γιατί η μοναδική πρόταση που υπήρχε είναι πρόταση με την οποία διαφωνούμε, και στην φιλοσοφία και σε σημεία. Αποφασίσαμε να κατεβάσουμε ένα συνδυασμό συνεργασίας από άτομα που θέλουν το καλό της ομάδας. Σπάζουμε το επιχείρημα ότι είναι μόνο μια η πρόταση και δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Την Παρασκευή κάποιοι θα μείνουν εκτεθειμένοι. Όλοι αυτοί που προσπαθούν να πλασάρουν είναι ότι αν δεν πάμε να ξεπουληθούμε δεν θα γλιτώσει η Ομόνοια».

Με το οικονομικό τι γίνεται;
«Δεν θα βάζαμε μια πρόταση αν δεν καλυπτόταν το οικονομικό, αν δεν περνούσαμε τα κριτήρια ή αν δεν κάναμε μια ανταγωνιστική ομάδα».

Για την συγκέντρωση: «Την Παρασκευή θα γίνει η συγκέντρωση στην δημοσιογραφική εστία».

Ποια είναι τα άτομα του συνδυασμού σας;
«Είναι οι ακόλουθοι: Αθηνά Παπέτα, Σκεύη Μηνά, Αντώνης Τσικκουρής, Σάββας Τσικκουρής, Αλέκος Αλέκου, Γιώργος Πιχίδης, Φίλιππος Φιλίππου, Μικέλλης Φιλίππου, Μάριος Αντωνίου, Κυριάκος Χριστοδούλου».

Υπάρχει το ενδεχόμενο να εκλεγούν στο νέο Δ.Σ. μέλη και των δύο συνδυασμών…
«Καλό θα ήταν πριν ζητήσουμε ενότητα να κάνουμε αυτά που πρέπει για να πετύχουμε ενότητα. Το να έρθουν και να ζητήσουν ενότητα την επόμενη μέρα κάποιοι που δεν ακολούθησαν τη σωστή διαδικασία θα είναι οξύμωρο. Ο συνδυασμός τελειώνει στις 2 Μαΐου και από κει και πέρα είναι ο κάθε ένας ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του».

Για τις κινήσεις της θύρας 9: «Την επόμενη μέρα των εκλογών θα κηρύξουμε γενική συνέλευση. Δεν μιλάμε απλά για την εκλογή ενός συμβουλίου με το οποίο διαφωνούμε. Μιλούμε για δέσμευση και πώληση της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας για 15 χρόνια. Θα είναι δύσκολη επιλογή, μπαίνουν από τα πιο χαλαρά μέχρι τα πιο ακραία σενάρια στο τραπέζι».

«Τα εκβιαστικά διλήμματα που λένε είτε επενδυτής, είτε μείνουμε εκτός του ότι είναι ψεύτικα αναγκάζουν τον λαό να μην έχει άλλη επιλογή. Εμείς θα πάμε να τους αποδείξουμε ότι αυτό το σωματείο δεν κλείνει».

Πως θα κινηθείτε με το οικονομικό;
«Ο συνδυασμός θα καταθέσει ένα συγκεκριμένο ποσό με την εκλογή του με το οποίο θα περάσουμε τα κριτήρια Ιουνίου. Την επόμενη χρονιά ακόμα και με τα εγκλήματα που έγιναν ακόμα και με τις προεισπράξεις υπάρχουν τα λεφτά να γίνει μια ομάδα που δεν θα είναι 6η. Ταυτόχρονα με την οικονομική διαχείριση».

«Ήρθε και μας βρήκε ο κύριος Παπασταύρου και μας ζήτησε ενότητα. Του είπαμε ότι ακόμα και αν διαφωνούμε θα σεβαστούμε την απόφαση του λαού αν γίνουν όλα με την σωστή διαδικασία».

«Αν περάσει η συγκεκριμένη πρόταση ή η Θύρα 9 θα συνεχίσει να είναι στο γήπεδο ή δεν θα είναι στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό να πούμε ότι δεν είναι μόνο η Θύρα 9 που διαφωνεί με αυτό αλλά και άλλοι Ομονοιάτες».

Πηγή δηλώσεων: www.sport-fm.com.cy