Home TOP NEWS Η επιστολή για αναβολή της Εκλογικής Συνέλευσης

Η επιστολή για αναβολή της Εκλογικής Συνέλευσης

 


Αναβολή της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης θέλουν οι οργανωμένοι, το οποίο γνωστοποίησαν με ανακοίνωση τους, ενώ ζητήθηκε και επίσημα με επιστολή τριών μελών προς το Δ.Σ. του σωματείου. Πιο κάτω αναλυτικά:

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2018

Προς
Διοικητικό Συμβούλιο Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Αξιότιμοι κύριοι,

Θέμα: Αναβολή Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης

Με την παρούσα επιστολή, αιτούμαστε την αναβολή της Εκλογικής Συνέλευσης του Σωματείου μας, η οποία ορίστηκε για το Σάββατο, 28 Απριλίου 2018.

Ζητούμε επιπρόσθετο χρόνο ώστε να οριστικοποιήσουμε την εναλλακτική πρόταση που ετοιμάζεται για να τεθεί ενώπιων των μελών του Σωματείου. Ήδη έχουν εξευρεθεί οι οικονομικοί πόροι για τον σκόπελο των κριτηρίων της Ουέφα, ενώ σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για εξεύρεση επιπρόσθετων πόρων, που θα δώσουν σημαντική ανάσα στο Σωματείο μας.

Θεωρούμε ότι η αναβολή της Γενικής Συνέλευσης θα είναι αμοιβαία επωφελής, διότι θα υπάρχει ουσιαστικός χρόνος να αξιολογηθούν και να μελετηθούν σε βάθος οι προτάσεις που θα τεθούν ενώπιον των μελών, αλλά και για εποικοδομητικό διάλογο με τα μέλη, τους φιλάθλους και τα οργανωμένα σύνολα του σωματείου.

Από τη χθεσινή πρώτη παρουσίαση της πρότασης του κ. Παπασταύρου προκύπτει πως ένα απλό περίγραμμα της πρότασης υπό μορφή Power Point και bullet points δεν είναι αρκετό σε αυτή την ιστορική συγκυρία. Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ νιώθουν έντονα την ιστορική ευθύνη να μελετήσουν το ΠΛΗΡΕΣ κείμενο της πρότασης του κ. Παπασταύρου. Η αναβολή της Συνέλευσης για άλλες δύο βδομάδες, θα δώσει χρόνο όχι μόνο σε εμάς για να ολοκληρώσουμε την πρόταση μας αλλά και στα μέλη για μελέτη και υποβολή επιπρόσθετων ερωτήσεων για την πρόταση του επενδυτή, εάν προκύψουν.

Ως εκ τούτου, εισήγησή μας είναι όπως η Εκλογική Γενική Συνέλευση διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου 2018.

Η συγκυρία είναι ιστορική και οι χειρισμοί πρέπει να είναι σοβαροί και υπεύθυνοι.

Δεδομένου πως το αίτημα των τριών μελών για αναβολή έγινε αποδεκτό από το Διοικητικό Συμβούλιο, προσβλέπουμε και εμείς στη θετική σας ανταπόκριση. Θέλουμε να πιστεύουμε πως με την ίδια καλή πίστη θα προσεγγίσετε και το δικό μας αίτημα.

Με εκτίμηση,

Τσικουρής Αντώνης (Μέλος Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας)

Μιχελής Φιλίππου (Μέλος Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας)

Ευσταθίου Αδάμος (Μέλος Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας)