Home TOP NEWS Γέσπερ: «Οι παίκτες έδειξαν διάθεση»

Γέσπερ: «Οι παίκτες έδειξαν διάθεση»


Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει σήμερα κάποιο βαθμολογικό κέρδος ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ στον πράσινο πάγκο όμως κατάφερε να ξυπνήσει λίγο τον εγωισμό των παικτών της ομάδας μας. Ο Δανός προπονητής μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε πως έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση των παικτών.

Γέσπερ: «Ο βασικός μας στόχος ήταν να δείξουν οι παίκτες διάθεση και αυτό φάνηκε και με ικανοποιεί. Πιστεύω παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, φτιάξαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από μας. Η ομάδα αντέδρασε στα γκολ του αντιπάλου και είναι καλό αυτό. Στη συνέχεια δεν ήμασταν τόσο οργανωμένοι. Πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές λόγω τραυματισμών γιατί έχουμε νέο παιχνίδι σε λίγες ημέρες. Θέλαμε πολύ τη νίκη για να δώσουμε τους βαθμούς και μία ικανοποίηση στον κόσμο που εύχομαι να πετύχουμε την Τετάρτη».

«Θα προσπαθήσει η ομάδα να προσθέσει νέα στοιχεία στα επόμενα παιχνίδια, να διατηρηθεί η συγκέντρωση και να έχουμε καλή απόδοση σε πιο μεγάλο διάστημα από το ημίχρονο όπως σήμερα»

Λέβι: «Δεν ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Είχαμε ένα δύσκολο αντίπαλο με αρκετά κίνητρα. Μετά το δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, καταφέραμε να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε και να διαχειριστούμε την πίεση που έβαλε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Βλέπουμε την επόμενη αγωνιστική που είναι σε δυο μέρες. Ότι καλύτερο στην ΟΜΟΝΟΙΑ».