Home TOP NEWS Γιάννος Τραν: «Η επόμενη μέρα θεωρώ ότι θα βρει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε...

Γιάννος Τραν: «Η επόμενη μέρα θεωρώ ότι θα βρει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε νέο περιβάλλον»

 


Ο ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Γιάννος Τραν μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την επιλογή του να ασχοληθεί με τα διοικητικά του συλλόγου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιλογή του να ασχοληθεί με τα διοικητικά του συλλόγου: «Τα τελευταία 3 χρόνια, η μετεξέλιξή μου από παρατηρητής- φίλαθλος σε παράγοντα, μου έδωσε τη δυνατότητα να καταλάβω το τι συμβαίνει στην ομάδα. Όταν περνάς από αυτό το στάδιο αποφασίζεις αν θέλεις να ασχολείσαι ή να αποστασιοποιηθείς. Είναι πολύ δύσκολο να ασχολείσαι με τα διοικητικά, αν δεν το κάνουμε εμείς οι νέοι αφήνουμε άτομα 2ης διαλογής να μπαίνουν και να παίρνουν αποφασίσεις σε αυτό το τομέα. Υπάρχει τεράστια πίεση στην ΟΜΟΝΟΙΑ και αν δεν είσαι εκεί να το δεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις».

Για το συνδυασμό “Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ”: «Το Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ένα κίνημα… άλλης άποψης. Είναι άτομα που έχουν μεγαλώσει μέσα από αυτό. Το Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι η άλλη άποψη που έχει τις δικές τις γνώμες. Ο συνδυασμός τελείωσε τη μέρα που τελείωσαν οι προηγούμενες εκλογές. Αν στην πορεία βρεθήκαμε 4, δε σημαίνει ότι εκπροσωπούσαμε το κίνημα. Εκπροσωπήσαμε απλά τις απόψεις μας».

Για την αντίδραση του κόσμου στην πρόταση: «Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι καλά, οι συνέπειες που μπορεί να έχεις στην ψυχολογία σου είναι σημαντικές. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει κουραστεί. Υπάρχει μια πρόταση που στην γενική της φιλοσοφία, δεν ήμουν ποτέ απέναντι της. Ο κόσμος όταν βλέπει μια πρόταση που δεν τον ικανοποιεί αντιδρά».

Για την υποψηφιότητά του: «Είμαι ενάντια στις ανεξάρτητες υποψηφιότητες. Θέλαμε να προτείνουμε καταστατικές αλλαγές πριν αποχωρήσουμε. Από τη στιγμή που η εκλογική διαδικασία δίνει το δικαίωμα σε ανεξάρτητο υποψήφιο θα πάρω την ευκαιρία μου. Η επόμενη μέρα, όποια και να είναι, θεωρώ ότι θα βρει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε νέο περιβάλλον».