Home TOP NEWS «Η ΟΜΟΝΟΙΑ οδεύει σε ένα καινούργιο δρόμο»

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ οδεύει σε ένα καινούργιο δρόμο»

 


Μετά την υποβολή της υποψηφιότητας του για τις εκλογές του σωματείου, ο Λώρης Κυριάκου μίλησε στο Super Sport fm 104.0 και πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε τις τοποθετήσεις του.

Ποιοι είναι οι υπόλοιποι του 15μελή συνδυασμού;
«Στέλιος Στυλιανού, Γιώργος Γεωργίου, Μάριος Αργυρίδης, Φώτος Ιωάννου, Ματθαίος Παπαπέτρου, Γιαννάκης Ιωάννου, Κούλλης Πογιατζής, Σωτήρης Κυριακίδης, Πανίκος Μιχαηλίδης, Στάθης Σταυρινού, Χριστόδουλου Κουντουρής, Πόλυς Πουμπουρής, Λάμπρος Χρίστου, Ελένη Καϊλη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο καθένας στο δικό του τομέα είναι επιτυχημένος. Πιστεύω ότι οι εμπειρίες που έχουν, θα βοηθήσουν στο σωματείο σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε να επιτελέσουμε».

Για τον στόχο του συνδυασμού: «Στόχος είναι να εκλεγεί αυτός ο 15μελής συνδυασμός, όποιος άλλος και να εκλεγεί, δηλώνουμε ότι στις 3 του Μάη θα είμαστε εκεί να προσφέρουμε στο σωματείο. Όλοι είναι Ομονοιάτες, όλοι έχουν ένα στόχο, μπορεί να έχουμε διαφορετική φιλοσοφία, όμως στόχος είναι να φύγει το σωματείο από αυτή την κατάσταση που βρίσκεται».

Για το τελικό κείμενο Παπασταύρου: «Το τελικό κείμενο το περιμένουμε σήμερα. Θέλουμε τα μέλη πριν την συνέλευση να μπορούν να το μελετήσουν, έτσι ώστε αν υπάρχουν απορίες να απαντηθούν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οδεύει σε ένα καινούργιο δρόμο. Θα έλεγα ότι είναι ιστορικές στιγμές για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Σύμφωνα με τις αλλαγές που έχουν γίνει, θεωρώ ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια».

Για το ότι αλλάζει το σωματείο με τη σύσταση εταιρείας: «Ο χαρακτήρας του σωματείου και οι ιδέες δεν αλλάζουν. Απλά το ποδοσφαιρικό τμήμα του σωματείου θα το διαχειρίζεται μια εταιρεία. Θα συνεχίσει το σωματείο την πορεία του, τα άλλα τμήματα το ίδιο. Πρώτα από όλα, ο αγωνιστικός και ο οικονομικός τομέας να αλλάξει. Θέλουμε να φύγουμε από αυτή την κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα. Δεν λέμε ότι ο κ. Παπασταύρου θα μας κάνει Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ. Θέλουμε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και να εμφανιζόμαστε όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Σταύρο Παπασταύρου: «Εδώ και αρκετές μέρες, άρχισε τις διαδικασίες, έτσι ώστε όταν θα εκλεγεί να ξεκινήσει τη στελέχωση τόσο της εταιρείας αλλά και της ομάδας. Έχει κάνει τις μελέτες του, έχει απευθυνθεί σε εταιρεία για να ετοιμαστεί ένα πλάνο όπου θα τον βοηθήσει σημαντικά. Στόχος του είναι να πετύχει».

Για τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν: «Είναι λογικό κάποιοι να βλέπουν τα πράγματα διαφορετικό. Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να τα βλέπουν όλοι το ίδιο. Στις 3 του Μάη θα είμαστε ενωμένοι, όλοι μαζί. Με την εκλογή του νέου συμβουλίου θα παρθούν οι αποφάσεις. Έχουμε ανάγκη από κάποια λεφτά. Το να τρέχουμε να εισπράττουμε μελλοντικά έσοδα δεν με έχει σύμφωνο».

Για τις ενέργειες του κ. Παπασταύρου και τις ακαδημίες: «Βλέπουν όλοι τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές. Ο κ. Παπασταύρου πρέπει να κάνει τις ενέργειές του και να στελεχωθεί σωστά το τμήμα. Όλοι περιμέναμε να δούμε κάποια παιδιά από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα και θα γίνουν κινήσεις και για να δομηθεί σωστά και αυτό το θέμα».

Πηγή δηλώσεων: www.sport-fm.com.cy