Home TOP NEWS Αν υπάρχει εναλλακτική, καλό είναι να παρουσιαστεί το συντομότερο

Αν υπάρχει εναλλακτική, καλό είναι να παρουσιαστεί το συντομότερο

Αυτό που ζούμε τις τελευταίες 2 εβδομάδες δεν έχει προηγούμενο. Έχουμε καταφέρει για άλλη μια φορά να χωριστούμε σε στρατόπεδα, με το κάθε ένα να ακολουθεί πιστά, δογματικά αυτά που θεωρεί σωστά. Άλλοι θέλουν να προχωρήσει η δημιουργία εταιρείας και να δοθεί στον κ. Σταύρο Παπασταύρου, άλλοι διαφωνούν με τον τρόπο που προχωρά η προηγούμενη υπόθεση, υπάρχουν αυτοί που διαφωνούν ιδεολογικά στη δημιουργία εταιρείας, υπάρχουν και αυτοί που πολύ απλά διαφωνούν με το περιεχόμενο της πρότασης.


Δεν είναι κακό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, το αντίθετο είναι θεμιτό και παραγωγικό. Αυτό που οπωσδήποτε δεν βοηθά, είναι το γαϊτανάκι που στήθηκε γύρω από το πτώμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με την μια παράταξη να παρουσιάζει την πρόταση Σταύρου Παπασταύρου ως την “μόνη λύση” ενώ για χρόνια απέρριπταν κάθε πιθανό επενδυτή, άλλους να απορρίπτουν το σχέδιο αποκλειστικά και μόνο επειδή θεωρούν πως προέρχεται από το κόμμα, κάμποσες απόψεις που πριν ένα μήνα δεν υπήρχαν πλέον να κάνουν πρωτοσέλιδα και γενικά τα ΜΜΕ να τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση, αφού τα ρεζιλίκια φέρνουν κλικς.

Το βέβαιο είναι πως αν υπάρχει εναλλακτική επιλογή από εκείνην που προτείνει ο κ. Παπασταύρου, πρέπει να παρουσιαστεί το συντομότερο. Το να φωνάζουμε αόριστα χωρίς πρόταση προς άλλη συγκεκριμένη κατεύθυνση, αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Αν υπάρχει άλλη πρόταση, είτε περιλαμβάνει εταιρεία είτε όχι, είτε περιλαμβάνει επενδυτή είτε πολιτική λιτότητας πρέπει να παρουσιαστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Για να μπορούν τα μέλη να αξιολογήσουν όλα τα ενδεχόμενα και μέχρι τις 27 του Απρίλη να καταλήξουν προς τα που θεωρούν πως πρέπει να κινηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όπως δημοσιεύσαμε σήμερα, ομάδα φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ετοιμάζει πρόταση για πολυμετοχική εταιρεία. Ισχύει ότι αναφέρουμε και πιο πάνω, όσο πιο γρήγορα γίνουν λεπτομέρειες γνωστές τόσο το καλύτερο. Το κείμενο όμως δεν αφορά μόνο αυτή τη κίνηση, αλλά και ονόματα/κινήματα που ακούστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, αλλά για την ώρα δεν υπήρξε επίσημη εξέλιξη. Οι μέρες περνάνε και το λέμε ξανά, τα μέλη πρέπει να ξέρουν ακριβώς τι πάνε να ψηφίσουν.