Home TOP NEWS Υποβάλει υποψηφιότητα ο συνδυασμός Λώρη Κυριάκου

Υποβάλει υποψηφιότητα ο συνδυασμός Λώρη Κυριάκου

 


Έτοιμος είναι ο συνδυασμός του Λώρη Κυριάκου, του επικεφαλής της πρότασης Σταύρου Παπασταύρου. Ο πρώην διοικητικός παράγοντας της ομάδας φαίνεται πως θα ηγηθεί ενός νέου συνδυασμού και όπως δήλωσε ο ίδιος την περασμένη Τρίτη, αυτή τη βδομάδα θα υποβληθούν οι υποψηφιότητες τους. «Την Πέμπτη θα είναι έτοιμος ο συνδυασμός και υποβληθούν οι υποψηφιότητες», ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση.

Ο Λώρης Κυριάκου έχει συμφωνήσει σύμφωνα με πληροφορίες για τον συνδυασμό του με τον Νίκο Χαραλαμπίδη, λογιστής, πρώην πρόεδρος του ΝΟ Λεμεσού, τον Χρίστο Χρίστου γιατρός, με ειδικότητα στην επεμβατική καρδιολογία, εκ των συνιδρυτών του American Medical Center/American Heart Institute, τον επιχειρηματία Πόλυς Μαλλούππας, που θήτευσε και παλιότερα στο «πράσινο» Διοικητικό Συμβούλιο και τον Φώτο Ιωάννου, μέλος του νυν ΔΣ.

Θεωρείται σίγουρο πως στον συνδυασμό Λώρη Κυριάκου θα υπάρχουν κι άλλα άτομα από το νυν Δ.Σ. Θυμίζουμε ότι υποψηφιότητα υπέβαλε επίσημα ο Γιάννος Τραν ενώ πρόθεση έδειξε ο Αχιλλέας Σπύρου. Πολύ σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστοί όλοι οι ενδιαφερόμενοι.