Home TOP NEWS Κατεβάζει συνδυασμό η ΘΥΡΑ 9

Κατεβάζει συνδυασμό η ΘΥΡΑ 9

 


Λέχθηκαν πολλά και διάφορα απόψε στα Λατσιά και θα σχολιάσουμε κάποια σε αυριανά μας κομμάτια. Η είδηση που βγήκε, είναι πως η ΘΥΡΑ 9 θα κατεβάσει συνδυασμό και σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου της, φέρνει και φρέσκο χρήμα. Αναλυτικά ότι λέχθηκε επί του θέματος:

 

Παρέμβαση από τον Αδάμο Ευσταθίου, γενικό συντονιστή της Θύρας 9: Είτε έρχεται για τη δόξα, είτε για τα λεφτά (που δεν έχουμε), είτε είναι Ομονοιάτης. Ο συγκεκριμένος κύριος δεν ήρθε για κανένα από τα τρία. Εμείς σαν ΘΥΡΑ 9 διαφωνούμε στη φιλοσοφία της συμφωνίας. Αφήσαμε τους τρεις να δουλέψουν, θεωρούμε πως είναι λάθος να φέρουν μια εκλογική συνέλευση προ τετελεσμένων. Στη συνέλευση θα έπρεπε να αποφασίσουμε για εταιρεία ή σωματείο και μετά να πάμε σε εκλογές. Ο κόσμος θα έπρεπε να αποφασίσει. Είναι ιδιοκτησία και όχι διαχείριση αυτό το πράγμα λόγω χρονικής διάρκειας.

Κύριε Μήνω, εάν δεν δώσουμε την ιδιοκτησία, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κλείσει; Πόσα θέλουμε για τα κριτήρια του Ιούνη; Είναι ή όχι λιγότερα από 1.5 εκ. ευρώ; Εγώ λέω πως είναι λιγότερα και κάποιοι θέλουν να καλύψουν τα εγκλήματα τους. Πάμε στο πιο ακραίο σενάριο εταιρείας. Λέτε ότι διαπραγματευτήκατε σκληρά αλλά κάνατε υποχωρήσεις. Εμείς λέμε θα βρούμε τα λεφτά, θέλουμε αναβολή, πάμε σε κοινά αποδεκτό συνδυασμό. Μην φέρετε προ τελεσμένων μια γενική συνέλευση.

Πείσατε τον κόσμο πως θα κλείσουμε και δεν υπάρχει εναλλακτική και είναι ψέματα. Γιατί προσπαθείτε να φέρετε προ τετελεσμένων τι γενική συνέλευση; Εμείς θέλουμε αναβολή και λέμε πως θα έχουμε εναλλακτική, οπότε θα θα πείτε τώρα που υπάρχει εναλλακτική;

Απάντηση από Μήνω: Οι αριθμοί είναι εκεί. Είναι ηλίθιο να μιλάμε για κριτήρια, αν δεν πληρώσουμε από τώρα ως τις 31/5, το χρέος μας θα είναι 1.5 εκ. ευρώ και δεν έχουμε ούτε σεντ. Όταν θα πληρώσεις τα κριτήρια, υπάρχουν δεδουλευμένοι μισθοί 330 χιλιάδες ευρώ, που λήγει η περίοδος χάριτος των 3 μηνών. Τα έσοδα της Primetel θα πάνε σε χρέη για τις δόσεις προς το κράτος. Μέχρι το Σεπτέμβριο δεν έχουμε άλλα έσοδα.

Απάντηση από τον Αδάμο: Σας λέμε ότι θα κατεβεί πρόταση η ΘΥΡΑ 9 οπότε να δούμε τι θα λένε όσοι φωνάζουν «και ποια είναι η εναλλακτική»; Η πρόταση μας θα περιλαμβάνει και φρέσκο χρήμα και θέλουμε αναβολή της Γενικής Συνέλευσης.