Home TOP NEWS Και τώρα… εξηγήσεις

Και τώρα… εξηγήσεις

 


Πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων, θα ήταν ψέματα να λέγαμε ότι ξέραμε ποιοι, πόσοι και υπό ποιο καθεστώς, με συνδυασμό ή ανεξάρτητοι, θα ήταν οι υποψήφιοι για της επερχόμενες εκλογές. Πλέον γνωρίζουμε και επίσημα ότι υπάρχουν δυο συνδυασμοί, αυτός που προκρίνει πρόταση Παπασταύρου και ο συνδυασμός “Πορεία Αλλαγής”, ενώ άλλοι επτά φαίνεται να κατέρχονται σαν ανεξάρτητοι.

Αυτό που μένει τώρα είναι οι…εξηγήσεις και οι λεπτομέρειες για το πως σκέφτονται να προχωρήσουν σε περίπτωση εκλογής τους. Βέβαια, οι δυο συνδυασμοί έχουν παραθέσει ένα περίγραμμα των προτάσεων τους αλλά είναι ξεκάθαρο από την ανατροφοδότηση του κόσμου ότι αυτό δεν είναι αρκετό. Είναι γνωστό ότι ο συνδυασμός “Πορεία Αλλαγής” θα πραγματοποιήσει συναντήσεις που σκοπό έχουν την περαιτέρω παραχώρηση πληροφοριών ενώ αναμένουμε την ολοκληρωμένη πρόταση από πλευράς Παπασταύρου. Σήμερα στις 13:00 θα παρατεθεί δημοσιογραφική διάσκεψη στο σωματείο ακριβώς για αυτό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται προ των πυλών μιας κρίσιμης, για την ιστορία της, εκλογικής διαδικασίας και σοφότερο είναι όσοι έχουν δικαίωμα ψήφου να γνωρίζουν αναλυτικά τις προτάσεις, από τους συνδυασμούς και τους ανεξάρτητους, και κρίνοντας με γνώμονα το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να αποφασίσουν τι θα στηρίξουν. Από την άλλη, όσοι έχουν δηλώσει υποψηφιότητα έχουν χρέος προς τον κόσμο να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πλάνο τους.