Home TOP NEWS Match Report: Ελαφρώς βελτιωμένη αλλά ξανά χαμένη

Match Report: Ελαφρώς βελτιωμένη αλλά ξανά χαμένη

Την ήττα με 1-2 γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την Ανόρθωση, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ(17′) ενώ για την Ανόρθωση σκόραρε δις ο Ντουρίς(12′, 62′). Ελαφρώς βελτιωμένη η ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.


Α’ Ημίχρονο

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Χριστοφή έβγαλε φάτσα με τον τερματοφύλακα τον Ματ, με τον τελευταίο να στέλλει τη μπάλα στο δοκάρι και να χάνει μοναδική ευκαιρία. Στο 12ο λεπτό, στην πρώτη της επιθετική προσπάθεια και ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ πατούσε καλύτερα, η Ανόρθωση σκόραρε, με τον Ντουρίς να παίρνει ριμπάουντ από την ασταθής απόκρουση του Μιχαΐλοφ και να σκοράρει σε κενή εστία. Ένα λεπτό αργότερα, ο Χριστοφή προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο έξω. Στο 17ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ έφερε το ματς στα ίσα, με ποιον άλλον, τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ μετά από σέντρα του Τζαΐλσον. Στο επόμενο λεπτό, λίγο έλειψε η Ανόρθωση να πάρει ξανά  προβάδισμα, με τον Μιχαΐλοφ να αποκρούει ξανά ασταθώς το σουτ του Σισέ και τον Ντουρίς αυτή τη φορά να στέλλει τη μπάλα πολύ έξω στο ριμπάουντ. Στο 25′ ο Κανού δέχτηκε τη μπάλα εκτός περιοχής, έκανε καλό σουτ, με τον Αρούς να αποκρούει δύσκολα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να είναι καλύτερη και στο 33′ ο Τζαΐλσον έκλεψε στην άμυνα της Ανόρθωσης και δοκίμασε το πόδι του με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Ματ έκλεψε και έδωσε στον Κανού, το σουτ του οποίου δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, στην τελευταία φάση του Α’ ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο

Μέχρι το 62′ του δευτέρου ημιχρόνου δεν υπήρξε κάτι, με την Ανόρθωση να σκοράρει σε αυτό το λεπτό με τον Ντουρίς να βγαίνει τετ α τετ με τον Μιχαΐλοφ, να κάνει το πλασέ και να σκοράρει. Στο 75′ ο Λόπες στόπαρε στην περιοχή και έκανε το σουτ, με τον Βίκτορ να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και να σώζει την ομάδα του από την ισοφάριση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπήκε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο και δυσκολευόταν να βγάλει φάση. Στο 90′ πάντως, η ομάδα μας δικαιούται να φωνάζει για πέναλτι που δεν της δόθηκε, σε χέρι του Ντουγκλάο στην περιοχή, με τον ρεφ στα δυο μέτρα. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπόρεσε να αποφύγει το μοιραίο.

Συμπερασματικά 

Παρά την ανεβασμένη διάθεση και την βελτιωμένη αγωνιστική παρουσία, η ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγε και πάλι με το κεφάλι σκυφτό, γνωρίζοντας άλλη μια ήττα…