Home TOP NEWS Match Report: Πέταξε ένα ματς δικό της

Match Report: Πέταξε ένα ματς δικό της

 


Ένα ματς που ως το τέλος φαινόταν να κερδίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ, έγινε δώρο στην ΑΕΛ. Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο, έμοιαζε όμως να κυλάει υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΛ ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα και κέρδισε με 1-2.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι καταγράφτηκε στο 6′ για την ΑΕΛ. Ο Σασί έβγαλε μόνο τον Αβραάμ που σούταρε, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και έξω. Η απάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήρθε στο 11′. Ο Χριστοφή έκανε ωραία ενέργεια και συρτή μπαλιά, ο Ντάρμπισαϊαρ όμως δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίκτυα. Τελικά το σκορ άνοιξε πριν το 20λεπτο με το συνήθη ύποπτο. Στο 18′ ο Χριστοφή βρήκε τον Κανού στη περιοχή, αυτός έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ντάρμπισαϊαρ με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε, με τον Ντάρμπισαϊαρ να είναι πολύ ορεξάτος. Στο 31′ έχασε ευκαιρία για 2ο γκολ, όταν η κεφαλιά του έφυγε λίγο άουτ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου βέβαια παρότι οι δυο ομάδες είχαν προϋποθέσεις, τα χαλούσαν στην τελική και το σκορ δεν άλλαξε.

Β’ Ημίχρονο

Ο Ντάρμπισαϊαρ μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τρομερή διάθεση και ζωντάνια και ήταν ο πρωταγωνιστής και στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 48′ ο Χριστοφή έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ματ έπιασε κεφαλιά προσπαθώντας να στείλει τη μπάλα στην απέναντι πλευρά. Ο Βοζίνια ήταν σε ετοιμότητα και έκανε εξαιρετική επέμβαση. Στο 59′ ένα σουτ του Λαφράνς, έφυγε έξω.

Όσο περνούσε ο χρόνος η ΑΕΛ έβγαινε πιο ψηλά και η αλήθεια να λέγεται από το 65′ και μετά, είχε καλύτερες προϋποθέσεις. Η πιο μεγάλη ευκαιρία πάντως, ήρθε για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 73′. Ο Χριστοφή μπήκε στη περιοχή, κράτησε τη μπάλα όσο έπρεπε, έβγαλε εντελώς μόνο τον Ζαρσίνιο στο πέναλτι, αλλά ο Ολλανδός σούταρε ψηλά άουτ. Η ΑΕΛ απείλησε στο 78′ με κεφαλιά του Ρομάν που έφυγε άουτ.

Στο 80′ ο Χριστοφή πλησίασε σε ένα πολύ όμορφο γκολ, αλλά το γυριστό του έφυγε άουτ. Τελικά όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έμελλε ούτε να διευρύνει, ούτε να κρατήσει το προβάδισμα. Στο 85′ ο Ρομάν εντελώς μόνος έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής, νίκησε το Μιχαΐλοφ και έφερε στα ίσα το ματς.

Μέχρι το τέλος οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πάρουν το ματς. Στο 89′ ο Βοζίνια πρόλαβε τον Ντάρμπισαϊαρ πριν ο Άγγλος σκοράρει. Δυο λεπτά μετά ο Ηλία έπιασε εντυπωσιακό σουτ, που έφυγε μόλις πάνω από την εστία του Μιχαΐλοφ που απλά παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας.  Στο 90+3′ ο Μπρέβελντ έκανε μακρινό σουτ το οποίο απέκρουσε ο Βοζίνια. Τελικά η ΑΕΛ σκόραρε στην τελευταία φάση με τον Λαφράνς και η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε τις συνεχόμενες ήττες της 9.

Συμπερασματικά 

Το πιο αδιάφορο ματς της χρονιάς. Δεν υπάρχουν πολλά να σχολιάσουμε. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρώτη νίκη, την πετάξαμε στα σκουπίδια. Είχαμε την ευκαιρία τουλάχιστον να σταματήσουμε το σερί των ηττών, συμπεριφερθήκαμε σαν καφενείο, την πετάξαμε κι αυτή στα σκουπίδια.