Home TOP NEWS Match Report: Συνεχίστηκε το αρνητικό σερί με ήττα στο αιώνιο

Match Report: Συνεχίστηκε το αρνητικό σερί με ήττα στο αιώνιο

 


Ούτε τώρα τα κατάφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ να σπάσει το αρνητικό σερί ηττών στο Πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε από το Αποέλ με 4-1. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Τζαΐλσον(39′) που μειώσε σε 2-1, ενώ για τον αιώνιο βρήκαν δίκτυα οι Σόουζα(10′), Σαλάι(22′), Εμπεσίλιο(82′) και Ενσούε(94′).

Α’ Ημίχρονο

Μόλις στο 2′ η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε με τον Κανού αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Στο 5′ ο Δημήτρης Χριστοφή απείλησε με ατομική ενέργεια, με το σουτ του να αποκρούεται από τον Πέρεθ. Δυο λεπτά αργότερα, ο Κανού δοκίμασε το πόδι του, αλλά η προσπάθεια του δεν ανησύχησε ιδιαίτερα την άμυνα του αντιπάλου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να είναι καλή και έφτιαξε μεγάλη στιγμή με το Χριστοφή που έπιασε καλή κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα του Αποέλ να αποκρούει εντυπωσιακά. Και αφού η ομάδα μας δεν σκόραρε, το έκανε το Αποέλ στο 10′ σε μια αντεπίθεση με το Σόουζα να κάνει πλασέ εντελώς μόνος από το ύψος του πέναλτι και να νικάει τον Μιχαΐλοφ. Στο 21′ ο Εμπεσίλιο δοκίμασε το πόδι του από δεξιά, με τη μπάλα να περνά λίγο έξω. Ένα λεπτό αργότερα, το Αποέλ διπλασίασε τα τέρματα του με πλασέ του Σαλάι ξανά από το ύψος της περιοχής. Με τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου, ο Μηνάς Αντωνίου βρέθηκε παντελώς μόνος στα πράσινα καρέ αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ με το κεφάλι. Στο 39′ ο Τζαΐλσον σημείωσε ένα από τα πιο ωραία γκολ που είδαμε φέτος από ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και μείωσε στο σκορ με ένα απίστευτο πλασέ που κατέληξε στο γάμα της αντίπαλης εστίας. Στο 43′ ο Ποτέ απείλησε με το κεφάλι ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου η προσπάθεια του Χριστοφή έφυγε άουτ.

Β’ Ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολλά νεύρα, γι’ αυτό και η πρώτη καλή στιγμή ήρθε με τη συμπλήρωση του 20λεπτου, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίζει φάουλ σε καλό σημείο και τον Κανού να στέλλει τη μπάλα λίγο έξω στην εκτέλεση. Στο 67′ η άμυνα μας αδράνησε, με τον Εμπεσίλιο να πιάνει το σουτ και τον Μιχαΐλοφ να αποκρούει σε κόρνερ. Δυο λεπτά αργότερα, ο Χριστοφή έφυγε μόνος απέναντι στον Πέρεθ μετά από πάσα του Άλεξ, αλλά στο τετ α τετ έστειλε τη μπάλα έξω, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Το Αποέλ έχασε καλή στιγμή με την κεφαλιά του Πολιάκοφ στο 71′, μετά από εκτέλεση κόρνερ, να περνά αρκετά εκτός εστίας. Ο αντίπαλος απείλησε ξανά με εκτέλεση φάουλ του Εμπεσίλιο, με τη μπάλα να περνά ξανά άουτ ενώ ο Μιχαΐλοφ στο 76′ κράτησε την ομάδα μας στη διεκδίκηση κέρδους από το παιχνίδι, αφού απέκρουσε σωτήρια σε σουτ του Σόουζα από πολύ κοντά. Στο 82′ ο Εμπεσίλιο σκότωσε το παιχνίδι με πλασέ εκτός περιοχής που νίκησε τον τερματοφύλακα της ομάδας μας και έγραψε το 3-1. Λίγο πριν τη λήξη, ένα σουτ του Χριστοφή αποκρούστηκε εύκολα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στην τελευταία φάση του αγώνα, μετά από φάουλ εκτός περιοχής, ο Ενσούε αιφνιδίασε τον Μιχαΐλοφ και έγραψε το τελικό 4-1.

Συμπερασματικά

Η χρονιά είναι τραγική και το αρνητικό σερί ηττών συνεχίζεται, αφού δεν σταμάτησε ούτε σήμερα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχεται άλλη μια ντροπιαστική ήττα από τον αιώνιο και η κατηφόρα δεν έχει σταματημό, με την ιστορία μας να διασύρεται. 8η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα…