Home TOP NEWS Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και οι συγκεντρώσεις συνεχίζονται

Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και οι συγκεντρώσεις συνεχίζονται

 


Κατάμεστη ήταν η αίθουσα στα Λατσιά η οποία φιλοξένησε την χθεσινή παρουσίαση της πρότασης του Σταύρου Παπασταύρου. Ο κόσμος γέμισε την αίθουσα από νωρίς και όταν ξεκίνησε αρκετοί στέκονταν στους διαδρόμους και παρακολουθούσαν με προσοχή την εξέλιξη της συζήτησης.

Οι Λάμπρος Πιερής, Νικόλας Γεωργιάδης, Μίνως Χαραλάμπους και Λώρης Κυριάκου εκ μέρους του κ. Παπασταύρου απάντησαν σε πάρα πολλά ερωτήματα και συζήτησαν για όλα τα θέματα με τον κόσμο μας. Είναι θετικό που απόψεις εκφράστηκαν και από κόσμο που διαφωνεί με την πρόταση και ότι έχει σχέση με εταιρία.

Το ίδιο θα έχει την ευκαιρία να κάνει και ο κόσμος μας από τις άλλες πόλεις. Σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου και ώρα 19.00 για τον κόσμο από Πάφο και Λεμεσό, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Αίθουσα εκδηλώσεων “Κώστας Σοφιανός” στο Δημοτικό Μέγαρο Αγ.Αθανασίου. Αύριο Τετάρτη 18 Απριλίου και ώρα 19.00 για τον κόσμο από Λάρνακα και Ελ.Αμμόχωστο θα έχουμε συνάντηση στην Αίθουσα Πολιτιστικών εκδηλώσεων Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμόχωστου, Λάρνακα.

Όσοι όλοι θέλουν να μάθουν τι προβλέπει η πρόταση ή έχουν κάτι άλλο να εισηγηθούν, μπορούν μέσω από τις συγκεντρώσεις να το κάνουν.