Home TOP NEWS Το μικρό δίλημμα του Γέσπερ

Το μικρό δίλημμα του Γέσπερ

 


Στη διάθεση του αυτή τη βδομάδα έχει ο Γέσπερ Φρέντμπερ αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει την περασμένη αγωνιστική λόγω υποχρεώσεων της ομάδας U19. Σήμερα ο Δανός προπονητής έχει μαζί του πολλούς μικρούς που ίσως δούμε σε κάποια φάση της αναμέτρησης.

Νικολάι Μιχαΐλοφ, Αντρέας Χριστοδούλου, Αλέξανδρος Αντωνίου, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ, Φάνο Κατελάρη, Μπόρχα Εκίθα, Νικάντρο Μπρέβελντ, Άλεξ, Χέντβιγκες Μαδούρο, Ιάσωνα Ορφανίδη, Κρίστιαν Φώτη, Σταύρο Χριστοφόρου, Γιώργο Κακουλλή, Τζαρσίνιο, Δημήτρη Χριστοφή, Νικολάι Κιπιάνι, Θεόφιλους Σόλομον, Αντρέα Κατσαντώνη, Ματ Νταρμπισάιαρ.

Η ομάδα μας αγνοεί κέρδος στο πρωτάθλημα πάνω από 2 μήνες και γίνεται προσπάθεια για να πάρει κάτι θετικό στα εναπομείναντα παιχνίδια. Το δίλημμα που έχει ο Γέσπερ είναι εάν θα βάλει τελικά νεαρούς για να πάρουν εμπειρίες ή εάν θα αφήσει τους πιο… έμπειρους να το πετύχουν. Φυσικά πολλοί θα πούνε πως αποδεδειγμένα δεν μπορούν οι περισσότεροι μεγάλοι και πως θα ήταν καλά να δούμε νέα παιδιά. Θα δούμε το απόγευμα τι τελικά θα επιλέξει.