Home TOP NEWS Να παρουσιαστεί και εξηγηθεί το συντομότερο δυνατό

Να παρουσιαστεί και εξηγηθεί το συντομότερο δυνατό

Πρώτα ο κόσμος διάβασε για τον υποψήφιο επενδυτή Σταύρο Παπασταύρου. Μετά είδε την αρχική πρόταση του, όπως κατατέθηκε, χωρίς να εξηγηθεί. Αργότερα διάβασε για διαφωνίες και τέλος χθες ότι ξεπεράστηκαν αφού ο κ. Παπασταύρου έκανε παραχωρήσεις σε συγκεκριμένα σημεία. Κατά την άποψη μας, πρέπει το συντομότερο δυνατό αφού έχει επέλθει συμφωνία επί των όρων της πρότασης, η τελική μορφή της να παρουσιαστεί και να εξηγηθεί το συντομότερο δυνατό.


Τα μέλη του σωματείου θα κληθούν να ψηφίσουν συνδυασμό σε πολύ μεγάλο βαθμό βασισμένοι στο τι προνοεί η εν λόγω πρόταση. Πρέπει λοιπόν μέχρι τότε να αντιλαμβάνονται πλήρως τι ψηφίζουν. Πρέπει να ξέρουν ακριβώς τι σημαίνει για την ΟΜΟΝΟΙΑ να υιοθετήσει την πρόταση. Και τι σκέφτεται ο κ. Παπασταύρου με τους συνεργάτες του για το ποδοσφαιρικό τμήμα, πώς θα το στελεχώσει, ποιο μοντέλο θα ακολουθήσει κλπ.

Είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές της ιστορίας μας, δεν υπάρχει αμφιβολία. Δεν πρέπει ούτε και ένα από τα μέλη, να ψηφίσει χωρίς να έχει πλήρη αντίληψη των επιλογών μας. Το συντομότερο δυνατό λοιπόν, αναμένουμε δημοσιοποίηση της πρότασης.