Home TOP NEWS Ο Εκίθα κρίνει πρόσωπα και πλάνο

Ο Εκίθα κρίνει πρόσωπα και πλάνο

 


Είναι ακόμα νωρίς για να γίνουν οι όποιες προβλέψεις για το πως θα παραταχθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή στο παιχνίδι με το Αποέλ. Παρόλα αυτά, κάποια πράγματα μπορούν να ειπωθούν για το αγωνιστικό κομμάτι, όπως το γεγονός ότι η παρουσία ή όχι του Εκίθα θα κρίνει αρκετά όσο αφορά τις επιλογές του Γέσπερ για την αρχική εντεκάδα αλλά και το πλάνο.

Εν τη απουσία του Καντέ στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Εκίθα θα μπορούσε να παίξει τη θέση αλλά μέχρι στιγμής παραμένει αμφίβολος. Ο Μαρκάσα είναι εκτός πλάνων ενώ ο Φιλιώτης είναι τραυματίας και κάπως έτσι ξεμείναμε από ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν τη θέση.

Αν ο Εκίθα δεν προλάβει, αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Τζαΐλσον να μετατεθεί απέναντι και τη θέση του να πάρει ο Τζαρσίνιο μιας και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ξεκίνησε στο δεξί άκρο της άμυνας. Εάν ο Ισπανός τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, τότε αυτόματα ξεκινάει στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ θέση στο κέντρο αναμένεται να πάρει ο Μαδούρο, δίπλα στον Άλεξ Σοάρες, με τον Κατελάρη να μένει εκτός.

Σε ότι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές, με πιθανότερο σενάριο οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν με Απόλλωνα να ξεκινήσουν και στο αιώνιο.