Home TOP NEWS Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω από όλα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω από όλα

Οι στιγμές είναι δύσκολες και οι πληροφορίες συγκεχυμένες. Όποιος πει πως ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει είναι ψεύτης ή τουλάχιστον επιπόλαιος γιατί είναι τόσες πολλές οι εξελίξεις, τόσες πολλές οι διεργασίες και τόσες πολλές οι ατζέντες, που μόνο αν ξέρεις ακόμα και τις σκέψεις όλων των εμπλεκομένων μπορείς να είσαι βέβαιος. Το μόνο βέβαιο είναι πως ακροβατούμε σε ένα σχοινί και όχι μόνο πρέπει να ισορροπήσουμε, αλλά πρέπει να βγούμε και κερδισμένοι.


Θα πούμε λοιπόν πράγματα που φαντάζουν αυτονόητα, αλλά όταν αφορά την ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να λέγονται γιατί τα έχουμε δει σχεδόν όλα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μπει πάνω από όλα σε αυτή την ιστορία. Ο όποιος συνδυασμός δημιουργηθεί, το όποιο μοντέλο αποφασιστεί για να μπει το φρέσκο χρήμα του επενδυτή, πρέπει να γίνει με μόνο γνώμονα το καλό της. Όχι τις προηγούμενες εντός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διαφορές, όχι τις εσωκομματικές διαφορές, όχι τις διάφορες ατζέντες, όχι τις σκέψεις οποιουδήποτε να εξιλεωθεί για προηγούμενα εγκλήματα μέσω αυτής της κατάστασης.

Αρκετά έχει πληρώσει το σωματείο τα πιο πάνω. Και τις ατζέντες και τις φιλοδοξίες μέτριων και τις επιδείξεις δύναμης με τα 15-0 και τις κόντρες στο εσωτερικό του κόμματος και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στην εκλογική συνέλευση πρέπει να κατέβει συνδυασμός που να ΕΝΩΝΕΙ τον κόσμο αλλά και που να ΞΕΡΕΙ πως να διαχειριστεί σωστά την πρόταση του υποψήφιου επενδυτή για να πάει μπροστά η ΟΜΟΝΟΙΑ διασφαλίζοντας και το χαρακτήρα της. Μες τον Απρίλη παίζουμε ένα από τα τελευταία μας χαρτιά, ας μην αφήσουμε επαναλαμβανόμενες αμαρτίες και εγκλήματα να το κάψουν.