Home TOP NEWS Παρουσίασε το πλάνο της η “Πορεία Αλλαγής” σε περίπτωση εκλογής

Παρουσίασε το πλάνο της η “Πορεία Αλλαγής” σε περίπτωση εκλογής

 


Πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία η πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού «Πορεία Αλλαγής» και παρουσιάστηκε το πλάνο σε περίπτωση εκλογής τους. Τονίστηκε για ακόμη μια φορά πως δεν συμφωνούν με την πρόταση Παπασταύρου και πως κάποια από αυτά που λέχθηκαν από τον άλλο συνδυασμό, που έχει επικεφαλής το Λώρη Κυριάκου, δεν ευσταθούν. Ακόμη, συμπλήρωσαν πως η σεζόν που ακολουθεί θα είναι μεταβατική για την ομάδα.

Πιο κάτω τα έντεκα μέλη του συνδυασμού και ακολούθως τα κύρια σημεία όσων λέχθηκαν στη συγκέντρωση: Αλέκου Αλέκος, Αντωνίου Μάριος, Ευσταθίου Αδάμος, Μηνά Σκεύη, Παπέττα Αθηνά, Πιχίδης Γιώργος, Τσικουρής Αντώνης, Τσικουρής Σάββας, Φιλίππου Μιχέλης, Φιλίππου Φίλιππος, Χριστοδούλου Κυριάκος.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν τα εξής ως εισαγωγή: «Σας καλωσορίζουμε στην πρώτη μας παρουσίαση. Θα παρουσιαστεί το πλάνο και ο τρόπος λειτουργίας και ακολούθως θα ακολουθήσουν ερωτήσεις. Το όνομα “αλλαγή” δεν είναι καθόλου τυχαίο. Είμαστε άτομα με κοινές απόψεις που μας ώθησαν στην δημιουργία του συνδυασμού. Καταρτίσαμε τον συνδυασμό γιατί διαφωνούμε με την πρόταση του επενδυτή. Δεν έχει να κάνει με εμπάθεια μας προς τον κ. Παπασταύρου αλλά στο πως ανακοινώθηκε η εν λόγω πρόταση και πως δημιουργήθηκε. Δεν είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να προβληθούμε».

Το οικονομικό μέρος της πρότασης: «Θα δημοσιευτεί το οικονομικό μέρος της πρότασης μας. Έχει γίνει μελέτη, αμέτρητες ώρες συνεδριών. Έχουμε πρόταση που κάνει την ΟΜΟΝΟΙΑ βιώσιμη. Ξέρουμε τι γίνεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχουμε μειωμένα έσοδο λόγω μη εξόδων μας στην Ευρώπη, χρέη και κακή αγωνιστική εικόνα που φέρνει απογοήτευση στον κόσμο. Είναι ψέμα πως θέλουμε 1.5 εκ ευρώ για τα κριτήρια».

Υπολογίστηκαν έσοδα 4.9 εκ τα οποία είναι μη προεισπραγμένα:

Στη συνέχεια: «Η σεζόν 2018-19 είναι μεταβατική καθώς θα εξασφαλιστούν τα κριτήρια Ιουνίου, θα δημιουργηθεί ανταγωνιστική ομάδα, θα γίνεται αποπληρωμή παλαιών οφειλών, καταβολή μισθών στην ώρα τους, αποφυγή προεισπράξεων αλλά και ισοσκελισμένος προϋπολογισμός».

Στο πλαίσιο της οικονομικής διαχείρισης αναφέρθηκε πως θα γίνει σταδιακή αύξηση εσόδων μέσω του Μάρκετινγκ (προϊόντα, “Premium”), διερεύνησης βάσης μελών, μελέτη επιχειρηματικής ανάπτυξης ακίνητης περιουσίας.

Πρόταση για το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Θα καταργηθεί η εφορία ποδοσφαίρου. Κάποιος διοικητικός σύμβουλος θα έχει τον έλεγχο, ενώ θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος στον προϋπολογισμό. Θα υιοθετηθεί μοντέλο “Τεχνικού Διευθυντή” ο οποίος θα είναι εκτελεστικός και οργανωτικός υπεύθυνος, ενώ θα δημιουργηθούν καλύτερες σχέσεις με τις ακαδημίες».

Η απάντηση σε σχετική ερώτηση για το 1.5 εκ. ευρώ των κριτηρίων Ιουνίου: «Η μόνη βάση που έχει το 1.5 εκ. που είναι για να καλύψει τα εγκλήματα. Για να καλύψουν το grace period των παικτών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη να κλείσει ένα deal κοντά στο 1.5 εκ. για τα εισιτήρια και μας λένε ότι θα δώσει ο κύριος Παπασταύρου το ίδιο ποσό».

Η απάντηση σχετικά με την τοποθέτηση του κ. Λώρη πως δεν υπάρχουν έσοδα μέχρι τον Σεπτέμβριο: «Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχουμε τα περισσότερα έσοδα. Υπάρχουν τα εισιτήρια διαρκείας, το 1.100.000 (σ.σ. καθαρά) από τα εισιτήρια και από τις χορηγίες. Θα πάρουμε περισσότερα απ’ όσα θα εισπράξουμε, και θα τα φυλάξουμε ώστε να περάσουμε την σεζόν. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και αν ξέρουν τι πρόκειται να φέρουν, εμείς θα παραιτηθούμε την επόμενη μέρα».

Για τη σχέση με την ΚΟΠ: «Θα ήμασταν ψεύτες αν λέγαμε πως μπορούμε να πολεμήσουμε το κατεστημένο. Αλλά θα γίνουν συνεργασίες, έχουμε μείνει μόνοι μας. Όταν δεν μπορούμε με τα αριστερά να συνεργαστούμε; Όταν η Αλκή έρχεται πρώτη κατηγορία και ο κ. Λόππας τρώει με τον κ. Πετρίδη, τότε τι να πούμε; Επίσης, δεν αντιστεκόμαστε».

Φωτογραφίες από το Αμφιθέατρο της ΠΑΣΥΔΥ που πραγματοποιήθηκε η ανοικτή συγκέντρωση:

Πηγή δηλώσεων: www.24sports.com.cy