Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι πιθανοί έντεκα του Γέσπερ για το παιχνίδι με την Ανόρθωση

Οι πιθανοί έντεκα του Γέσπερ για το παιχνίδι με την Ανόρθωση

 


ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση διασταυρώνουν απόψε (18:00 live @OmonoiaNews, Primetel) τα ξίφη τους, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Β φάσης του Πρωταθλήματος. Ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ έχει αρκετές επιλογές για το παιχνίδι.

Άμυνα

Μετά από καιρό, είναι σίγουρο ότι στον άσσο ξεκινάει ο Νικολάι Μιχαΐλοφ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παραταχθεί ο Τζαΐλσον ενώ απέναντι θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα ο Καντέ. Αμυντικό κεντρικό δίδυμο οι Γουίλιαμ Σοάρες και Λούκας Βύντρα.

Μεσαία Γραμμή 

Αφού προπονείται και ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας, θεωρούμε ότι ο Άλεξ Σοάρες υπολογίζεται κανονικά και μάλιστα ξεκινά. Εν τη απουσία του Εκίθα, λόγω αποβολής στο τελευταίο παιχνίδι, ο Κατελάρης θα βρίσκεται δίπλα από τον Πορτογάλο, ενώ πιο μπροστά σε πιο δημιουργικό ρόλο θα παραταχθεί ο Κανού. Στο δεξί φτερό θα βρίσκεται ο Δημήτρης Χριστοφή και στο αριστερό ένας εκ των Κιπιάνι και Τζαρσίνιο, με τον πρώτο να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω ετοιμότητας.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ ενώ το σενάριο να παραταχθεί η ομάδα με δυο επιθετικούς και δίδυμο Λόπες-Ματ το θεωρούμε απομακρυσμένο.