Home TOP NEWS Πορεία Αλλαγής: «Οι μέρες είναι κρίσιμες για αυτό και συστήνουμε σε όλους...

Πορεία Αλλαγής: «Οι μέρες είναι κρίσιμες για αυτό και συστήνουμε σε όλους ηρεμία» – Οι ημερομηνίες των τριών ανοικτών συγκεντρώσεων

 


Ανακοίνωσεη εξέδωσε ο συνδυασμός “Πορεία Αλλαγής” και ενημέρωσε για τις τρεις ανοικτές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν. Αναλυτικά:

Ομονοιάτισσες Ομονοιάτες
Αγαπητά μέλη του ΑΣΟΛ

Από την ώρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του συνδυασμού Πορεία Αλλαγής έχουν επικοινωνήσει μαζί μας αρκετοί φίλοι του σωματείου για να μας δηλώσουν την στήριξη και την συμπαράσταση τους. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς και να υποσχεθούμε ότι θα σταθούμε στο ύψος στο περιστάσεων.

Δυστυχώς είδαμε να αναπτύσσεται μια πολεμική ενάντια στον συνδυασμό μας όσον αφορά το μείζων θέμα του οικονομικού. Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την πολεμική όταν ακόμη δεν έχουμε παρουσιάσει το Οικονομικό σκέλος της πρότασης μας και το αναλυτικό μας πλάνο. Οι μέρες είναι κρίσιμες για αυτό και συστήνουμε σε όλους ηρεμία.

Πλήρης Ανάλυση του Οικονομικού σκέλους της πρότασης μας αλλά και παρουσίαση του πλάνου στις πιο κάτω ανοικτές συγκεντρώσεις.

– Λευκωσία: Παρασκευή 27/04 η ώρα 19:00 στην Δημοσιογραφική Εστία στην Αγλαντζιά.

– Λάρνακα: Σάββατο 28/04 η ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Βαρωσιων «Πετρακηs Παπαδοπουλοs”.

– Λεμεσό: Δευτέρα 30/04 η ώρα 19:00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων «Κώστας Σοφιανός», στο Δημοτικό μέγαρο Αγίου Αθανασίου.

Καλούμε τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τα μέλη του Σωματείου και όσους ενδιαφέρονται για τον Α.Σ.Ο.Λ να δώσουν το παρών τους στις εκδηλώσεις.