Home TOP NEWS Πριν από ενάμιση μήνα

Πριν από ενάμιση μήνα

 


Πραγματικά το αγωνιστικό στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πέσει στην τελευταία θέση και παρά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ο κόσμος έχει στραμμένη την προσοχή του στα διοικητικά και το παρασκήνιο τους. Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά είναι χαμένη και δικαίως η προσοχή όλων μας είναι σε αυτό που είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: στην επερχόμενη Εκλογική Συνέλευση.

Πάντως ο τίτλος αναφέρεται στον τελευταίο αγώνα που έδωσε η ομάδα και το αγωνιστικό βρισκόταν στις προτεραιότητες του οικοδομήματος. Πριν ενάμιση μήνα λοιπόν, και συγκεκριμένα στις 21 Φεβρουαρίου, η ΟΜΟΝΟΙΑ κυνηγούσε την ανατροπή απέναντι στη Δόξα για να προκριθεί στην επόμενη φάση, εγχείρημα που τελικά δεν είχε θετική κατάληξη αφού αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Είναι λυπηρό μιας και μιλάμε για τη μεγαλύτερη ομάδα του τόπου αλλά είναι η αλήθεια. Έκτοτε, κανένα από τα παιχνίδια δεν είχε πραγματικό ενδιαφέρον και κίνητρο, αφού τα σημάδια ότι η χρονιά θα είναι επανάληψη των προηγούμενων, μας κτύπησαν την πόρτα πολύ πιο πριν.