Home TOP NEWS Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται ο Τζιωνής να βρίσκεται στο συνδυασμό Παπασταύρου

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται ο Τζιωνής να βρίσκεται στο συνδυασμό Παπασταύρου

 


Σε σημερινές του δηλώσεις, ο Αντώνης Τζιωνής ανέφερε πως εάν υπάρχει μόνο ένας συνδυασμός στις επερχόμενες εκλογές τότε θα συνεχίσει στα διοικητικά του σωματείου. Τώρα, από την πλευρά του Σταύρου Παπασταύρου, τόνισαν πως ο νυν πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να βρίσκεται στο συνδυασμό τους. Αναλυτικά το ρεπορτάζ του 24sports όπου έγινε τοποθέτηση από συνεργάτη του επίδοξου επενδυτή στην ΟΜΟΝΟΙΑ:

«Ο Αντώνης Τζιωνής δεν είχε καμία ανάμιξη στις διαπραγματεύσεις με τον Σταύρο Παπασταύρου, ούτε καν υποτυπώδη σχέση με καμία επαφή. Αυτό το οποίο είχε κάνει ήταν το να μεταφέρει το προσχέδιο της πρότασης του κ. Παπασταύρου και της ομάδας των συνεργατών του στο Δ.Σ. της ομάδας για την σχετική ενημέρωση. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το συγκεκριμένο πρόσωπο να περιληφθεί στον συνδυασμό ο οποίος ετοιμάζεται».

Αυτά δηλώσε στο 24sports.com.cy, πηγή ανήκουσα στην ομάδα των συνεργατών του Σταύρου Παπασταύρου. Για ευνόητους λόγους η πηγή αυτή θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της και αυτό σαφώς και θα γίνει σεβαστό. Στο μεταξύ συνεχίζονται σε ιδιαίτερα έντονο βαθμό οι διεργασίες για τον σχηματισμό του συνδυασμού, ενώ παράλληλα είναι και πολύ πιθανόν ο ίδιος ο Σταύρος Παπασταύρου να προβεί σε σχετική δήλωση εντός των επόμενων ημερών.

Εννοείται πως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένει με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις, ελπίζοντας έτσι ότι αυτή η Μεγάλη Εβδομάδα θα αποδειχθεί και μεγάλη εβδομάδα για το λαοφιλέστερο σωματείο της Κύπρου. Οι εξελίξεις τρέχουν συνεχώς και σύντομα θα υπάρχει μια αρκετά πιο ξεκαθαρίσει εικόνα για το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.