Home TOP NEWS Σημαντική ερώτηση, όσον αφορά την ιδεολογία

Σημαντική ερώτηση, όσον αφορά την ιδεολογία

 


Με την έμφαση να δίνεται στο οικονομικό κομμάτι, φυσιολογικό ήταν όσες ερωτήσεις έγιναν για άλλα θέματα ψες να περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Μια ερώτηση φίλου/μέλους πάντως σχετικά με τις ενέργειες των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο γήπεδο είχε τη δική της σημασία. Ειδικά από τη στιγμή που η πρόταση Παπασταύρου προνοεί πως το ποδοσφαιρικό τμήμα θα διαχειρίζεται η εταιρεία, ήταν σημαντικό να ξεκαθαρίσει αν μπορεί να διατηρηθεί τουλάχιστον ο χαρακτήρας του σωματείου στην κερκίδα.

Ρώτησε λοιπόν φίλος: Όταν θα κάνουμε ενέργειες της ιδεολογίας μας εναντίον του ΝΑΤΟ για παράδειγμα, ή όταν τοποθετούμαστε για όσα συμβαίνουν στη Συρία, ο Σταύρος Παπασταύρου που έχει επιχειρήσεις στην Αμερική θα είναι εντάξει; Ή θα έχουμε καυγάδες;

Ο Λάμπρος Πιερή απάντησε πως έγινε συζήτηση περί του θέματος και ξεκαθαρίστηκε πως αυτής της φύσης θέματα θα τα αποφασίζει το σωματείο και όχι η εταιρεία, για να διασφαλιστεί πως θα διατηρηθεί ο χαρακτήρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τόνισε επίσης πως ο Παπασταύρου είναι πλήρως ενήμερος για αυτό.