Home TOP NEWS Συνδυασμός 11 ατόμων με ονομασία «Πορεία αλλαγής» και τη συμμετοχή της Θύρας...

Συνδυασμός 11 ατόμων με ονομασία «Πορεία αλλαγής» και τη συμμετοχή της Θύρας 9

 


Ο γενικός συντονιστής της Θύρας 9, Αδάμος Ευσταθίου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Passing Game» στον Active 107.4 & 102.5 και αναφέρθηκε στην απόφαση των οργανωμένων να κατατεθεί σήμερα συνδυασμός, την τελευταία δηλαδή ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων ενόψει της εκλογικής συνέλευσης στις 2 Μαΐου. Ο συνδυασμός αποτελείται από έντεκα άτομα και έχει την ονομασία «Πορεία αλλαγής», στην οποία δεν θα συμμετέχουν μόνο μέλη της Θύρας 9.

«Ο συνδυασμός θα είναι ανεξάρτητος και δεν θα συμμετέχουν μόνο μέλη της Θύρας 9. Θα υπάρχουν άτομα από όλες τις συνιστώσες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θα αποτελείται από 11 άτομα και όχι 15. Διαφωνούμε με το θέμα των 15 ατόμων. Η ονομασία του συνδυασμού μας θα είναι «Πορεία αλλαγής». Θα κατατεθεί η πρόταση μας, η οποία θέλουν να φτάσει στον πράσινο λαό. Αφαιρεί αυτό που λένε πολλοί ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, δηλαδή ότι μόνη σωτηρία είναι η πρόταση του Σταύρου Παπασταύρου. Θα αναλυθούν σε μορφή προκήρυξης κάποιες από τις βασικές αρχές του πλάνου μας. Θα γίνουν ανοιχτές συγκεντρώσεις το αμέσως επόμενο διάστημα», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Ακολούθως ο Αδάμος Ευσταθίου τόνισε ότι το πλάνο που θα καταθέσει ο συνδυασμός «Πορεία αλλαγής» θα κινηθεί σε τρεις άξονες, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι: 1) Η συνετή οικονομική διαχείριση. 2) Η έναρξη διαλόγου για δομικές και καταστατικές αλλαγές με ορίζοντα εξαμηνίας και 3) Η ριζική αναδιοργάνωση εσωτερικής λειτουργίας σωματείου και τμημάτων.

Ερωτηθείς εάν θα υπάρχει άτομο να ηγηθεί του συνδυασμού των οργανωμένων, είπε: «Δεν θα ηγηθεί προεκλογικά κανένας του συνδυασμού μας. Απ’ εκεί και πέρα θα αποφασιστεί το πόστο του καθενός».

Πηγή δηλώσεων: www.goal.philenews.com