Home TOP NEWS Συνεδρία…πολεμική!

Συνεδρία…πολεμική!

Τις προηγούμενες μέρες γράψαμε για τη δυσαρέσκεια μελών έναντι του προέδρου Αντώνη Τζιωνή, επειδή παραμένουν στο σκοτάδι για τις διαπραγματεύσεις με το Σταύρο Παπασταύρου και το ενδεχόμενο να γίνει το ποδοσφαιρικό τμήμα εταιρεία. Σήμερα οι πληροφορίες μας λένε ότι η προγραμματισμένη συνεδρία θα είναι έντονη, τολμούμε να πούμε πολεμική. Γιατί αυτά τα μέλη θα ζητήσουν το λόγο.


Τα μέλη αυτά (μιλήσαμε με 3, ενδεχομένως να είναι όμως περισσότεροι αυτοί που συμμερίζονται την άποψη) θεωρούν απαράδεκτο ότι δεν γνωρίζουν το παραμικρό για την όλη υπόθεση και αναρωτιούνται ποιον εκπροσωπεί ο Αντώνης Τζιωνής και με ποιον θα διαπραγματευτεί ο Σταύρος Παπασταύρου αφού δεν θα το κάνει με το συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Συνεχίζουν και λένε ότι είναι παράνομο ο Αντώνης Τζιωνής να δίνει οικονομικά στοιχεία χωρίς εξηγήσεις.

Θα ζητήσουν μάλιστα την παραίτηση του προέδρου και την παύση οποιοασδήποτε ενέργειας εκπροσωπεί το σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ. Και αν δεν πάρουν ικανοποιητικές εξηγήσεις για όλα όσα αναφέρουμε πιο πάνω, θα επιμείνουν προς αυτή τη κατεύθυνση. Καθόλου άσχετη άλλωστε δεν ήταν και η ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 9 τις προηγούμενες μέρες. Τα μέλη τονίζουν πως υπάρχει τρόπος να προχωρήσει σωστά η όλη υπόθεση με τον κ. Παπασταύρο, αλλά αυτός δεν είναι κρατώντας τους στο σκοτάδι, ή βγάζοντας ψεύτικες φήμες πως ζήτησε αναβολή στην εκλογική.