Home TOP NEWS Τα εισιτήρια το βόρειο πέταλο

Τα εισιτήρια το βόρειο πέταλο

 


Άλλο ένα αιώνιο ντέρμπι που αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά λιγοστοί οπαδοί της ομάδας μας. Λόγοι πολλοί, όμως περισσότερο έχει να κάνει με την ταυτοποίηση, αφού η κακή αγωνιστική εικόνα και πορεία της ομάδας υπήρχε και τα προηγούμενα χρόνια αλλά η βόρεια σχεδόν πάντα γέμιζε. Η ΚΟΠ ενημέρωσε για τα εισιτήρια του αγώνα στο ΓΣΠ, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει ως φιλοξενούμενη. Αναλυτικά:

Έχει αρχίσει η πώληση των εισιτηρίων για τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων για τους αγώνες του Α’ ομίλου της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta που θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/.

Συγκεκριμένα, έχει αρχίσει η πώληση εισιτηρίων για τους φιλάθλους του Απόλλωνα για τον αγώνα με την ΑΕΛ και για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον αγώνα με το Αποέλ. Αργότερα θα αρχίσει και η πώληση εισιτηρίων για τους φιλάθλους της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Ανόρθωση. Η ΑΕΛ έχει παραχωρήσει ολόκληρη τη Δυτική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου στον Απόλλωνα και το Αποέλ έχει παραχωρήσει 2200 εισιτήρια για τη Βόρεια Κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Στους φιλάθλους της ΑΕΚ αναλογούν 923 εισιτήρια στη Βόρεια Κερκίδα του “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Για όλους τους αγώνες, οι είσοδοι των Σταδίων θα ανοίξουν 1,5 ώρα πριν την έναρξη και η πώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυκτα της προηγούμενης ημέρας από την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων.

Για τεχνική υποστήριξη για αγορά εισιτηρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22860990.

Διευκρινίζεται ότι:
-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.
-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.
-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.
-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.
-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα των φιλοξενούμενων ομάδων.
-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στα Στάδια και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.