Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα ανοίξουν τα “χαρτιά” τους και θα ακούσουν όλες τις απόψεις

Θα ανοίξουν τα “χαρτιά” τους και θα ακούσουν όλες τις απόψεις

 


Τις προηγούμενες τρεις μέρες πραγματοποιήθηκαν ισάριθμες ανοικτές συγκεντρώσεις από την ομάδα μελών που βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον Σταύρο Παπασταύρου. Αφού ανέλυσαν την πρόταση που κατατέθηκε από τον επενδυτή για δημιουργία εταιρείας, έλυσαν αρκετές απορίες του κόσμου μέσω της συζήτησης που έγινε.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί άλλη μια συγκέντρωση, από άλλους διοργανωτές όμως, που διαφωνούν με την πρόταση Παπασταύρου και έχουν διαφορετικές απόψεις. Πρόκειται για τους οργανωμένους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που απόψε στις 19:00 στο σύνδεσμο τους στη Λευκωσία θα ανοίξουν τα “χαρτιά” τους. Στη ΘΥΡΑ 9 έχουν άλλο πλάνο και αναμένεται να αναφέρουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Έγινε κάλεσμα στον κόσμο για να παρευρεθεί, έτσι ώστε να έχει την ευκαιρία να πει την άποψη του και να κάνει τις απορίες του. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο οίκημα των οργανωμένων, που τόνισαν αρκετές φορές πως θέλουν να ακούνε όλες τις πλευρές και δεν κλείνουν σε κανένα το στόμα. Είναι γνωστό πως οι οργανωμένοι επιθυμούν να βλέπουν ενεργούς τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να καταθέτουν τις σκέψεις τους για όλα τα θέματα.