Home TOP NEWS «Θα καταθέσουμε την πρόταση μας κι ας προσπαθούν να φιμώσουν την αντίθετη...

«Θα καταθέσουμε την πρόταση μας κι ας προσπαθούν να φιμώσουν την αντίθετη άποψη»

 


Μέσω τοποθέτηση στο Facebook, ο Γενικός Συντονιστής της Θύρας 9, Αδάμος Ευσταθίου, τονίζει πως όλοι στην οργανωμένη κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα δώσουν μάχη ενόψει των εκλογών στο σύλλογο. Όπως αναφέρει, θα κατατεθεί πρόταση σύντομα, αφού δεν θα το βάλουν κάτω έχοντας σκοπό να βοηθήσουν το σωματείο. Αναλυτικά:

«Έχουμε πλήρη συνείδηση του τι πάμε να κάνουμε ξέρουμε πολύ καλά ότι τα βάζουμε με ένα μηχανισμό που μέχρι τώρα αποδείχτηκε ανίκητος, ξέρουμε πολύ καλά ότι τα βάζουμε με τα εκατομμύρια που θαμπώνουν ακόμη και τους πιο πιστούς και ξέρουμε πολύ καλά ότι σε αυτή την μάχη δύσκολα θα βρούμε συμμάχους.

Έχουμε όμως τεράστια ιστορική ευθύνη να δώσουμε αυτή την μάχη, να υπερασπίσουμε αυτό το σωματείο την ώρα που αυτοί που το κατέστρεψαν το βγάζουν για ξεπούλημα. Έχουμε χρέος στα αδέλφια που ακόμα αντέχουν να τους δώσουμε την άλλη επιλογή, την επιλογή του δύσκολου δρόμου, την επιλογή όμως της περηφάνιας.

Αυτή την επιλογή θα δώσουμε με όσους καταφέρουμε να συνεργαστούμε και δεν θα είναι επιλογή αντίδρασης αλλά επιλογή πραγματικής αναστήλωσης του σωματείου που μας έφερε η μοίρα να αγαπήσουμε. Θα την καταθέσουμε την πρόταση μας κι ας προσπαθούν να φιμώσουν την αντίθετη άποψη, θα την καταθέσουμε την πρότασή μας κι ας φάμε το κεφάλι μας όπως μας λένε πολλοί φίλοι. Εμάς όμως φίλοι τα κεφάλια μας είναι γεμάτα ραφές απ’ τις διάφορες μάχες, και αν αποκτήσουμε ακόμα μια από αυτή την μάχη σαν παράσημο θα την κουβαλάμε για την υπόλοιπη ζωή μας.

Οπόταν, μην μας ζητάτε να κάνουμε πίσω, επειδή σε αυτό που θα καταθέσουμε πιστεύουμε, επειδή έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας, επειδή δεν μας φοβίζουν τα δύσκολα και το κυριότερο επειδή δεν έχουμε μάθει να κάνουμε πίσω.

Αυτές τις μέρες έχουμε χάσει τον ύπνο μας, θα δώσουμε την μάχη όμως για να μπορούμε τουλάχιστον μετά τις 2 Μαΐου να κοιμόμαστε με καθαρή συνείδηση.

“Δεν ήρθαν άλλοι από αλλού
Μονάχοι µας πηγαίνουµε
Τώρα θα γίνουµε εµείς
Αυτό που περιµένουµε”».