Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: «Κάποιοι εσκεμμένα πλέον παραπληροφορούν»

ΘΥΡΑ 9: «Κάποιοι εσκεμμένα πλέον παραπληροφορούν»

 


Η Θύρα 9 με ανάρτηση της στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει οποιοδήποτε μέλος της σε συνδυασμό ενώ κάνει αναφορά ξανά στην πρόταση Παπασταύρου. Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Επειδή κάποιοι εσκεμμένα πλέον παραπληροφορούν να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

1. Η ΘΥΡΑ 9 με απόφαση της γραμματείας της, η οποία ανακοινώθηκε στην ανοικτή συγκέντρωση αλλά και στην ραδιοφωνική συνέντευξη, δεν θα συμμετέχει σε ΚΑΝΕΝΑ συνδυασμό. Κανένα στέλεχος ή μέλος της γραμματείας ή των επιτροπών δεν δικαιούται βάση αυτής της απόφασης να πάρει θέση σε συνδυασμό.

2. Αυτό αλλάζει αν και εφόσον αναγκαστούμε να κατεβάσουμε εμείς συνδυασμό.

3. Η κριτική μας προς τον επενδυτή αφορά την αρχική πρόταση που παρέδωσε στο Δ.Σ. Δεν μπαίνουμε σε λεπτομέρειες για τις διαφωνίες μας επειδή θεωρούμε ορθό και έντιμο να περιμένουμε την τελική πρόταση και όχι επειδή δεν έχουμε επιχειρήματα.

4. ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως θα κριθούν από το πλάνο και το όραμα που θα προτείνουν στο πρόγραμμα τους. Περιμένουμε απ’ όσους έχουν εκφράσει ενδιαφερόν να καταθέσουν επιτέλους το πλάνο τους για να μπορεί να τους κρίνει ο Λαός.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

Υ.Γ 1 – Οι φωστήρες της κοπ αφού είδαν πόσο καλά αποτελέσματα έχει η ταυτοποίηση αποφάσισαν να την εφαρμόσουν και στον τελικό του Φούτσαλ αδειάζοντας ακόμη ένα γήπεδο.

Υ.Γ 2 – Την Κυριακή ετοιμάζουμε εκδρομή.»

Επειδή κάποιοι εσκεμμένα πλέον παραπληροφορούν να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.1. Η ΘΥΡΑ 9 με απόφαση της γραμματείας…

Posted by Gate 9 (Official) on 2018 m. balandis 10 d.