Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: «Κρατούμε μια υπεύθυνη στάση και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε»

ΘΥΡΑ 9: «Κρατούμε μια υπεύθυνη στάση και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε»

 


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9, σχολιάζοντας τη χθεσινή συνάντηση που έγινε σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας. Παράλληλα, οι οργανωμένοι μιλάνε για την πρόταση του επενδυτή, παραθέτοντας την άποψη τους. Αναλυτικά η τοποθέτηση:

«Στην πρώτη συνάντηση στο ξενοδοχείο Σεμέλη καλεστήκαμε, συμμετείχαμε και τοποθετηθήκαμε και μάλιστα όσα είπαμε βρήκαν ανταπόκριση μέσα στους παρευρισκόμενους. Στην χθεσινή όμως συνάντηση κάποιοι επέλεξαν να μην μας καλέσουν έτσι ώστε να φιμώσουν την αντίθετη γνώμη αλλά και να πείσουν τους παρευρισκόμενους ότι δεν υπάρχει εναλακτική πρόταση. Βέβαια και εμείς επιλέξαμε να μην πάμε ακάλεστοι όπως πήγαν πολλοί.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι χωρίς να υπάρχει τελική πρόταση του επενδυτή κατάφεραν να πείσουν τους παρευρισκόμενους ότι πρέπει να προχωρήσουμε μαζί του αφού πέτυχαν τον στόχο τους να φοβίσουν τα άτομα που συμμετείχαν ότι είναι η τελευταία μας ελπίδα.

Ακούστε κύριοι κρατούμε μια υπεύθυνη στάση και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε για αυτό εμείς αν δεν συμφωνούμε με την τελική πρόταση δεν υπάρχει περίπτωση να την δεκτούμε. Την αρχική πρόταση που έχουμε δει μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε μόνο ως έκτρωμα αλλά και πάλι θα τους αφήσουμε να δούμε την τελική πρόταση που θα φέρουν.

Ακόμα και αν μείνουμε μόνοι μας, αν η τελική πρόταση δεν αλλάξει δραματικά από αυτή που έχουμε δει τότε ΝΑΙ θα προτείνουμε στο λαό εναλλακτική πρόταση λέγοντας του αλήθειες και μόνο αλήθειες».