Home TOP NEWS «Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί και ο κ. Παπασταύρου»

«Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί και ο κ. Παπασταύρου»

 


Ο Νικόλας Γεωργιάδης, μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας του Σταύρου Παπαστάυρου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την πρόταση προς το σωματείο, τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, τις μερικές αντιδράσεις που υπάρχουν προς το πρόσωπο του κ. Παπασταύρου και πολλά άλλα. Αναλυτικά:

Για την χθεσινή συγκέντρωση στα Λατσιά: «Στόχος μας ήταν να εξηγήσουμε στον κόσμο το τελικό κείμενο της πρότασης. Όπως γνωρίζεται θα υπάρξει και άλλη συγκέντρωση σήμερα στην Λεμεσό. Θα προσπαθήσουμε να γίνουν και άλλες συγκεντρώσεις, για να ενημερωθεί ο κόσμος και να ρωτήσει να μάθει ότι χρειάζεται».

Για το πότε θα είναι έτοιμη η ολοκληρωμένη η πρόταση: «Υπάρχουν σημεία που πρέπει να αναπτυχθούν περισσότερο. Μέχρι την εκλογική συνέλευση θα έχουμε έτοιμο το κείμενο. Τα σημαντικά σημεία της πρότασης δεν θα αλλάξουν, απλά υπάρχουν κάποιες μικροαλλαγές».

Για την πιθανή εκλογή του κ. Παπασταύρου: «Ο κ. Παπασταύρου είναι αρκετά ανοικτός στο να συζητήσει όλα τα θέματα που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Θέλει να δημιουργήσει μια καλύτερη συνεργασία που θα φέρει σωματείο και κόσμο πιο κοντά. Αν θα εκλεγεί θα προχωρήσει ανάλογα. Η δουλειά μας εμάς φτάνει προς το τέλος της και σιγά σιγά θα πρέπει και ο κ. Λώρης να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες».

Για το τι θα γίνει όταν τελειώσει το συμβόλαιο: «Αν φτάσει στο τέλος των 15 χρόνων ή αν διακόψει το συμβόλαιο υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι που ασφαλίζεται το σωματείο. Αν το θελήσει ο κ. Παπασταύρου να αποχωρήσει θα πρέπει να ακολουθήσει το μέρος της συμφωνίας που έγινε».

Για τις μετοχές στην περίπτωση που τελειώσει η συμφωνία: «Ανάλογα θα μπορεί το σωματείο να την πάρει πίσω με αγορά. Αν πάει αρκετά καλά η ΟΜΟΝΟΙΑ, θα υπάρχουν πολλά μέλη ή επενδυτές που θα πάρουν τις μετοχές του κ. Παπασταύρου. Αν είναι χαμηλή η τιμή της εταιρείας και είναι καλό το ποδοσφαιρικό τμήμα, πάλι θα μπορεί να τις αγοράσει το σωματείο».

Για τις αντιδράσεις μερίδας κόσμου: «Είναι πράγμα που συζητείται στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ωστόσο, όλοι ανεξαίρετος προσπάθησαν να βρουν συνδυασμό γνωρίζοντας τα προβλήματα και θέλοντας να βοηθήσουν το σωματείο. Είχαμε επικοινωνία με όλους όμως. Έχουμε όλοι κοινό στόχο, το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είμαστε όλοι Ομονοιάτες και θέλουμε το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αν έρθει κάποια πρόταση καλύτερη, θα εξετασθεί και θα δούμε αν μπορεί να συνεχίσει. Πρέπει να απαντά στις περισσότερες απορίες, για να γνωρίζει περισσότερα ο κόσμος».

Για τον Λώρη Κυριάκου: «Ο Λώρης Κυριακου, μαζί με τους συνεργάτες του, ξέρω ότι είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο. Είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα έχουμε εξελίξεις. Έγινε συνάντηση και με τον κ. Κατσουρίδη όπως επικοινωνία είχαμε και εμείς μαζί του. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την επόμενη μέρα».

Για το αν θα βρίσκεται στο Δ.Σ: «Προς το παρών περιμένουμε τον συνδυασμό. Θέλουμε όλοι μας να υπάρχει επιτυχία. Έχω ήδη πει πως προσωπικά δυσκολεύομαι και λόγω φόρτου εργασίας και λόγω ταξιδιών».

Για την προσπάθεια που γίνεται αλλά και την άποψη του κόσμου: «Ο κόσμος αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια. Θα υπάρχει η συνέλευση και θα γνωρίζουμε περισσότερα. Ο κόσμος συμμετέχει και η άποψη του κόσμου παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο. Η άποψη που ακούγεται από τα μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

Για το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ φεύγει από τον τίτλο «ομάδα του λαού» και θα ανήκει σε ένα άτομο: «Δε σημαίνει ότι επειδή θα είναι εταιρεία δεν θα είναι ομάδα του λαού και δεν θα ανήκει στην κόσμο της. Ενδιαφέρεται όλο το κυπριακό ποδόσφαιρο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί και ο κ. Παπασταύρου».

Πηγή δηλώσεων: www.sport-fm.com.cy