Home TOP NEWS Τώρα τι ψηφίζουν τα μέλη;

Τώρα τι ψηφίζουν τα μέλη;

 


Μέχρι χθες το απόγευμα τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Ο συνδυασμός του Λώρη Κυριάκου στηρίζει την πρόταση Σταύρου Παπασταύρου και ζητά την ψήφο των μελών για να ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση και να του παραδώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο συνδυασμός “Πορεία Αλλαγής” από την άλλη αντιτίθεται στην πρόταση και ζητάει να δοθεί περισσότερος χρόνος στην αξιολόγηση των επιλογών. Κάποιοι από τους ανεξάρτητους από την άλλη, έχουν εκφράσει τις απόψεις του μέσω δηλώσεων.

Από χθες όμως, τα πράγματα έχουν γίνει πιο περίπλοκα. Κι αυτό γιατί έχει καταθέσει την πρόταση του νέος υποψήφιος επενδυτής, ο Ρόης Πογιατζής. Ο κ. Πογιατζής κατάθεσε μια λίστα με προθέσεις και επιχειρήματα σε αντίθεση όμως με τον κ. Παπασταύρου δεν έχει συνδυασμό που να τον στηρίζει. Οπότε τίθεται πλέον το ερώτημα, τι θα κάνει ο συνδυασμός του Λώρη Κυριάκου αν εξασφαλίσει την πλειοψηφία στο συμβούλιο; Θα ακούσει και τους δύο, ή θα προχωρήσει με τον επενδυτή στον οποίο δεσμεύτηκε, επίσημα ή ανεπίσημα; Παρόμοια τι θα κάνει η “Πορεία Αλλαγής” αν έχει πλειοψηφία; Είναι αρκετή η πρόθεση του εντός τριετίας να δώσει την πλειοψηφία των μετοχών αρκετή ή ο συνδυασμός αντιτίθεται σε κάθε μορφής εταιρεία;

Το βέβαιο είναι πως τα μέλη πάνε την Τετάρτη στην εκλογική συνέλευση και με τα τωρινά δεδομένα δεν έχουν ιδέα τι ψηφίζουν. Οπότε ελπίζουμε οι επόμενες μέρες να ρίξουν περισσότερο φως στην κατάσταση.