Home TOP NEWS Τουλάχιστον αυτό το παιχνίδι

Τουλάχιστον αυτό το παιχνίδι

 


Όχι πως το αιώνιο δίνει κάποιο τίτλο ή ξεπλένει τις αμέτρητες ντροπές της φετινής και όχι μόνο χρονιάς, αλλά τουλάχιστον ας κερδηθεί για να βρούμε λίγη από τη χαμένη μας αξιοπρέπεια. Και αν εμείς παλεύουμε για να βρούμε κίνητρα, οι απέναντι έχουν πολλά αφού η κάθε απώλεια τους στοιχίζει για την υπόθεση τίτλος.

Ας δούμε όμως τα δικά μας γιατί αν εστιάζουμε αλλού δεν θα λύσουμε ποτέ τα πραγματικά μας προβλήματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν δεν διεκδικεί κάποιο τίτλο, πιθανή νίκη δεν αυξάνει ούτε στο ελάχιστο τις πιθανότητες για Ευρώπη ενώ από αγωνιστικής πλευράς δεν διακυβεύεται κάτι αφού δεν αναμένουμε και πολλά μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι πίκρες ήταν πολλές φέτος και οι πρωταγωνιστές, είτε λειτουργούμε σωστά είτε όχι, θα είναι πάντα οι ποδοσφαιριστές.

Οι τελευταίοι έχουν μια ευκαιρία να δώσουν μια μικρή χαρά στον κόσμο, σε ένα παιχνίδι που η νίκη σημαίνει πολλά για το Λαό της ομάδας. Στην εξίσωση μπαίνει και το αρνητικό σερί που τρέχει ο αιώνιος εναντίον μας, με την τελευταία μας νίκη να είναι πίσω στο μακρινό 2013. Στο γήπεδο πρέπει να βρεθεί οποιοσδήποτε έχει τη διάθεση να τα δώσει όλα για το παιχνίδι. Οι υπόλοιποι ας μείνουν στον πάγκο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι…