Home TOP NEWS Βαλανίδης: “Δεν διεκδικώ επανεκλογή”

Βαλανίδης: “Δεν διεκδικώ επανεκλογή”

 


Μέσω δημοσίευσης στο Facebook ο Νικόλας Βαλανίδης παραθέτει την άποψη του σχετικά με τα τεκτενόμενα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ενημερώνει πως δεν θα διεκδικήσει εκ νέου είσοδο του στο συμβούλιο. Αναλυτικά:

“Η σημερινή κατάσταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ απαιτεί αδιαμφισβήτητα σοβαρό προβληματισμό.

Όσο αφορά τις επερχόμενες εκλογές, μετά απο αρκετή σκέψη, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι για εμένα το συγκεκριμένο κεφάλαιο έχει κλείσει, και δεν έχω πρόθεση να υποβάλω υποψηφιότητα για συμμετοχή στο ΔΣ με κανένα συνδυασμό.

Στους 2.5 μήνες παρουσίας μου στο ΔΣ προσπάθησα να προσφέρω ότι περισσότερο μπορούσα στο Σωματείο. Η ιστορία θα κρίνει το καθένα απο εμάς που διατέλεσε ιστορικά μέλος των ΔΣ του Σωματείου, όπως θα κρίνει και τις θέσεις και απόψεις που εξέφρασε ο καθένας μας τα τελευταία χρόνια, και κατα πόσο δικαιώθηκε στις προβλέψεις του η όχι.

Οσο αφορά τις επερχόμενες εκλογές, εξέφρασα αρκετές φορές τη διαφωνία μου για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και το τρόπο που τροχιοδρομήθηκαν τα πράγματα για να φτάσουμε μέχρι εδώ.

Μακάρι, εν τη σοφία τους, τα μέλη του Σωματείου στην επερχόμενη ΓΣ να πάρουν τις αποφάσεις εκείνες που θα είναι προς το συμφέρον του Σωματείου. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ο καλύτερος και πιο αντικειμενικός κριτής.

Οσο αφορά εμένα προσωπικά, μπορεί το συγκεκριμένο κεφάλαιο της ενασχόλισης μου τα με τα διοικητικά να κλείνει για τα επόμενα τουλάχιστον χρόνια, αλλά το βιβλίο παραμένει ανοιχτό.

Παραμένω πιστός στρατιώτης του Σωματείου, και θα εκφράζω τις θέσεις και απόψεις μου απο τη προσωπική μου ιδιότητα εκπροσωπώντας απλά και μόνο τον εαυτό μου, όποτε κρίνω ότι αυτό θα είναι ωφέλιμο.

Ελπίζω στο μέλλον, να ωριμάσουν οι συνθήκες για να μπορούμε να κάνουμε συζητήσεις επι της ουσίας για το καλό του Σωματείου. Θα ήθελα να ευχηθώ εκ των προτέρων καλή επιτυχία στα νέα μέλη του ΔΣ που θα αναλάβουν στις 28 του Απρίλη.”