Home TOP NEWS Οι βελτιώσεις στη συμφωνία με επιπρόσθετο €1.5 εκ και 40% των μετοχών

Οι βελτιώσεις στη συμφωνία με επιπρόσθετο €1.5 εκ και 40% των μετοχών

 


Επιπρόσθετο ποσό 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο θα δοθεί αμέσως στο σωματείο για την κάλυψη των κριτηρίων του Ιουνίου, συμφώνησε ο Σταύρος Παπασταύρου κατά την διαπραγμάτευση, όπως αναφέρει η Goal ενώ επιπρόσθετα, ο Σταύρος Παπασταύρου δεσμεύθηκε μέσα στα επόμενα 3 χρόνια να προσφέρει μέχρι και 40% του μετοχικού κεφαλαίου της Νέας Εταιρείας στα μέλη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ικανοποιημένη εμφανίζεται η διαπραγματευτική ομάδα για την κατάληξη στην πρόταση του επενδυτή Σταύρου Παπασταύρου να αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας.

Οι διαπραγματεύσεις με το Σταύρο Παπασταύρου είχαν θετική κατάληξη κι όπως τονίζεται ο Σταύρος Παπασταύρου ουσιαστικά ικανοποίησε, προτάσεις για βελτιώσεις στο σχέδιο συμφωνίας που τέθηκαν ενώπιον του, όπως αυτές καταγράφηκαν από μέλη και φίλους του σωματείου τις προηγούμενες μέρες.

«Ο Σταύρος Παπασταύρου προέβηκε επίσης και σε μια πολύ σημαντική χειρονομία καλής θέλησης που αποδεικνύει τις θετικές προθέσεις του απέναντι στα μέλη και στους πολυπληθείς φίλους της Ομόνοιας, καθώς και την αποφασιστικότητα του να συμβάλει ώστε η Ομόνοια να επανέλθει το συντομότερο στη θέση που της αξίζει», μας αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, πέραν των 5 εκατομμυρίων ευρώ που προέβλεπε η αρχική πρόταση, προσέφερε το επιπρόσθετο ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο θα δοθεί αμέσως στο σωματείο για την κάλυψη των κριτηρίων του Ιουνίου. Θυμίζουμε ότι η αρχική πρόταση προέβλεπε την επιστροφή αυτού του ποσού στον επενδυτή μέσα από την σταδιακή έκδοση μετοχών κατηγορίας β’.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, επιπρόσθετα, ο Σταύρος Παπασταύρου δεσμεύθηκε μέσα στα επόμενα 3 χρόνια να προσφέρει μέχρι και 40% του μετοχικού κεφαλαίου της Νέας Εταιρείας στα μέλη και τους φίλους της Ομόνοιας, ώστε αυτή η μεγάλη και φιλόδοξη προσπάθεια,  να μπορεί αγκαλιαστεί και από τον ίδιο τον κόσμο της Ομόνοιας.

Το σχέδιο συμφωνίας όπως διαμορφώθηκε, για σκοπούς διαφάνειας, θα κατατεθεί αυτούσιο, ώστε να μπορεί να κριθεί από τους Ομονοιάτες και τελικά από την Γενική Συνέλευση του Σωματείου, η οποία και θα έχει την ευθύνη να λάβει τις αποφάσεις για το μέλλον του σωματείου.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν και οι σχετικές δηλώσεις υποβολής υποψηφιοτήτων, ως συνδυασμός, από τα μέλη του Σωματείου που στήριξαν και στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια».