Home TOP NEWS Dylan Rovroy: «Ανοιχτός σε όλα…»

Dylan Rovroy: «Ανοιχτός σε όλα…»

 


Από δοκιμαστικά στο “Ηλίας Πούλλος” πέρασε το προηγούμενο διάστημα ο 18χρονος Dylan Rovroy. Πρόκειται για Ολλανδό αμυντικό, που προέρχεται από τις ακαδημίες της Nec Nijmegen και ήρθε στην Κύπρο για να δοκιμαστεί στο τριφύλλι. Αρχικά έκανε προπονήσεις με την ανδρική ομάδα και μετά με την ομάδα Νέων όμως δεν έχει δεχθεί ακόμα επίσημη πρόταση από το τριφύλλι για να γνωρίζει εάν τους ικανοποίησε.

«Ψάχνω για ένα νέο σύλλογο, οπότε είμαι ανοιχτός σε όλα: είτε αυτό είναι η Κύπρος, το Βέλγιο, ή η Ισπανία, θέλω μόνο να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, νομίζω ότι μπορώ», λέει στο Voetbalzone και προσθέτει: «Η πορεία της ζωής μου μέχρι τώρα  με έκανε πιο ισχυρό από άλλους, κάτι που με κάνει να νιώθω καλύτερα σε τόπο ξένο».

«Είπα στον ατζέντη μου πως όνειρό μου είναι το εξωτερικό, τώρα είναι η τέλεια στιγμή, γιατί είμαι ελεύθερος», είπε ο  παίκτης που δεν φοβάται πως στην Κύπρο θα… χαθεί. «Το επίπεδο δεν είναι όπως στην Ολλανδία, αλλά είναι ένα κλαμπ όπου μπορεί να με βοηθήσει. Το σημαντικό είναι ότι βρίσκομαι πλέον σε επαγγελματικό επίπεδο και σύντομα θα αφήσω να μιλήσουν οι ικανότητες μου», δηλώνει ο 18χρονος αμυντικός ο οποίος ήρθε στην Κύπρο μετά από εισήγηση του Γέσπερ Φρέντμπεργκ.