Home TOP NEWS Έχουμε κι άλλα τμήματα…

Έχουμε κι άλλα τμήματα…

 


Μοιραία το ποδοσφαιρικό τραβά πάντα τα βλέμματα, μιας και είναι ο βασιλιάς των σπορ. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχει άλλους 100 λόγους, αφού αυτή η ομάδα δεν λέει να βρει το δρόμο της. Οι εξευτελιστικές χρονιές, τα αρνητικά ρεκόρ, η κόντρα Δ.Σ-κόσμου, ο εμφύλιος στις τάξεις των οπαδών μας και άλλα πολλά, “κλέβουν” κατά κάποιο τρόπο τα βλέμματα και μας κάνουν να ξεχνούμε πολλές φορές ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τμήματα όπως το φούτσαλ, το βόλεϊ και το μπάσκετ, χρειάζονται αναδιοργάνωση και δεν πρέπει να παραμεληθούν. Με όποια πρόταση κι αν προχωρήσουμε τελικά, τα τμήματα θα υπάγονται στο Σωματείο και πρέπει να τύχουν της απαραίτητης προσοχής. Ειδικά τα δυο πρώτα, είναι αθλήματα που μας έχουν φέρει τίτλους σε περιόδους…ξηρασίας.

Εάν τελικά το ποδοσφαιρικό τμήμα δοθεί σε εταιρία, τα υπόλοιπα τμήματα θα πρέπει να βρουν τους δικούς τους πόρους για να αντεπεξέλθουν και να παραμείνουν ανταγωνιστικά. Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να έχουν ήδη σκεφτεί τρόπους με τους οποίους θα προχωρήσουμε όλα τα αθλήματα μας σε ένα πιο επαγγελματικό επίπεδο. Ο παραγκωνισμός τους θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα για τη βιωσιμότητα τους…