Home TOP NEWS Ένας έτοιμος, ένας φευγάτος

Ένας έτοιμος, ένας φευγάτος

 


Αν είναι μια θέση που δίχως αμφιβολία ταλαιπώρησε την ΟΜΟΝΟΙΑ τη σαιζόν που τελείωσε, είναι ο τερματοφύλακας. Η ομάδα μας χρησιμοποίησε συνολικά 6 παίκτες στη συγκεκριμένη θέση (Παναγή, Φελτχούιζεν, Χριστοδούλου, Μιχαΐλοφ, Αλβμπόκε, Αντωνίου), δεν βρήκε ποτέ σταθερότητα στη θέση και μάλιστα έχασε σωρεία βαθμών από τραγικά λάθη. Ο Φελτούιζεν είναι ήδη παρελθόν, του Χριστοδούλου ολοκληρώνεται το συμβόλαιο, με τους υπόλοιπους να έχουν δέσμευση ακόμη με το σύλλογο.

Ο Σουηδός δεν έπαιξε καλά καλά ολόκληρο παιχνίδι και τραυματίστηκε σοβαρά. Θέλει όμως να μείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και του χρόνου να πάρει παραπάνω λεπτά, να βοηθήσει περισσότερο. Με δημοσίευση του χθες στο Instagram, χαρακτήρισε κακή την χρονιά που τελείωσε για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά “το μέλλον προμηνύεται λαμπρό. Μαθαίνεις από το παρελθόν, προετοιμάζεσαι για το μέλλον και ζεις το παρών”. Για την παραμονή του ή όχι θα αποφασίσει προφανώς ο νέος τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής.

Αυτός που μοιάζει φευγάτος ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός, είναι ο Νικολάι Μιχαΐλοφ. Ο Βούλγαρος έτσι κι αλλιώς είχε το μυαλό του στην πατρίδα του την περισσότερη ώρα, μιας και η σύντροφος του δεν ήθελε να είναι εδώ. Η ίδια φαίνεται πως πλέον τον πιέζει να επιστρέψουν στην Βουλγαρία και ήδη ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την πρόθεση να αποχωρήσει. Με βάση την απόδοση του, ούτε η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να τον κρατήσει έτσι η αποδέσμευση είναι θέμα χρόνου.