Home TOP NEWS Καλύτερος ποδοσφαιριστής U19 αναδείχθηκε ο Ανδρέας Κατσαντώνης

Καλύτερος ποδοσφαιριστής U19 αναδείχθηκε ο Ανδρέας Κατσαντώνης

 


Το έπαθλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή κάτω των 19 ετών θα απονεμηθεί στον Ανδρέα Κατσαντώνη, μετά από ψηφοφορία που συμμετείχαν οι προπονητές των ομάδων Νέων. Εξοικειωμένος με τέτοια βραβείο ο νεαρός, αφού και τα προηγούμενα χρόνια αναδείχθηκε κορυφαίος στην ηλικία του. Προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται ο νεαρός και βοηθάει η παρουσία του στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχοντας δίπλα τους έμπειρους παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ.

Ο 18χρονος επιθετικός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε εφτά συμμετοχές με την ανδρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εκ των οποίων οι τρεις ως βασικός. Έπαιξε συνολικά 242 λεπτά και σκόραρε μια φορά. Επιπλέον, ο Ανδρέας Κατσαντώνης έπαιξε σε 15 αγώνες πρωταθλήματος με την ΟΜΟΝΟΙΑ U19, σε όλους ως βασικός, μετρώντας 1332 λεπτά συμμετοχής, έχοντας πετύχει 16 γκολ. Επίσης, αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια κυπέλλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19.

“Ο Σύλλογος συγχαίρει τον Ανδρέα Κατσαντώνη για την τιμητική του διάκριση”, αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο από την επίσημη ιστοσελίδα.