Home TOP NEWS “Λανθασμένη απόδοση δηλώσεων του Προέδρου, από τον Goal του Φιλελεύθερου. Διαφοροποιήθηκε και...

“Λανθασμένη απόδοση δηλώσεων του Προέδρου, από τον Goal του Φιλελεύθερου. Διαφοροποιήθηκε και αλλοιώθηκε πλήρως το περιεχόμενό τους”


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, μέσω της οποίας τονίζει πως οι δηλώσεις του προέδρου Λώρη Κυριάκου αποδόθηκαν λάθος από την Goal. “Διαφοροποιήθηκε και αλλοιώθηκε πλήρως το περιεχόμενο τους”, αναφέρει χαρακτηριστικά. Η ανακοίνωση:

Λανθασμένα αποδόθηκε από την ιστοσελίδα του Φιλελεύθερου, “Goal”, καίριο σημείο των δηλώσεων του προέδρου του Συλλόγου, Λώρη Κυριάκου, τις οποίες είχε κάνει σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό “Active”, με αποτέλεσμα να παρερμηνευθεί και να αλλοιωθεί πλήρως το περιεχόμενό τους.

Πέραν από την προαναφερθείσα παρερμηνεία και αλλοίωση των δηλώσεων του Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το εν λόγω Μέσο Ενημέρωσης, δημοσίευσε ρεπορτάζ βασιζόμενο σε αυτήν την λανθασμένη απόδοση δηλώσεων, αφήνοντας αδικαιολόγητα σαφέστατες αιχμές για την αξιοπιστία του κ. Λώρη Κυριάκου.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από την ηχητική συνομιλία που παραθέτουμε (στο σημείο: 2:30), ο κ. Κυριάκου ανέφερε: “Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πάρει κάποια απάντηση από τον κ. Ρόη Πογιατζή, στο πότε θα έρθει”, είπε αρχικά ο Πρόεδρος και πρόσθεσε: “Αντιθέτως πήραμε μια επιστολή, στην οποία μας εξασκεί κριτική για τις αποφάσεις που έχουμε πάρει”. Συνεπώς, σύμφωνα με το περιεχόμενο των δηλώσεων του Προέδρου, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο κ. Λώρης Κυριάκου σημειώνει ότι ο κ. Πογιατζής επικοινώνησε με το Σωματείο.

Με λύπη μας και για λόγους που προκαλούν ερωτηματικά, το εν λόγω Μέσο Ενημέρωσης, απέδωσε λανθασμένα τη δήλωση του κ. Κυριάκου, διαφοροποιώντας και αλλοιώνοντας πλήρως το περιεχόμενο. Παραθέτουμε το απόσπασμα του παραπλανητικού ρεπορτάζ: “Σε δηλώσεις του στον ACTIVE 107,4 & 102,5 ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Λώρης Κυριάκου ισχυρίστηκε ότι ο Ροής Πογιατζής έχει ενημερωθεί για τις αποφάσεις του Δ.Σ., του ζητήθηκε «να έρθει στην Κύπρο για να μπορέσουμε να συζητήσουμε αναλυτικά την πρόταση του», αλλά «μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας”.

Όπως διαπιστώνεται πιο πάνω, διαφοροποιήθηκε και αλλοιώθηκε σκανδαλωδώς το περιεχόμενο των δηλώσεων του Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Λώρη Κυριάκου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένει απολογία από το συγκρότημα του “Φιλελεύθερου”. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι αναγκασμένη να διαφυλάξει τα συμφέροντά της.